Иновативно

Чудиш се какво да гледаш? EON Видеотека ти предлага над 15 хиляди заглавия!

EON
Снимка: Vivacom

Лято е и какво по-хубаво от това да се скриеш в прохладата на собствения си хол в компанията на приятели и хубав филм. Тази картинка е напълно възможна с EON Видеотека, в която можеш да откриеш над 15 000 филми и сериали, от които да избираш! А защо не и футбол? Да, с EON Sports Mode можеш да наваксаш с пропуснатите мачове от европейското или да върнеш любимите си моменти от UEFA EURO 2020.

Броят на заглавията в EON Видеотека се увеличава до над 15 хиляди. Само 3 месеца след пускането на услугата EON, Vivacom разшири предлаганото допълнително съдържание с над 5 000 заглавия, с което EON Видеотека се превръща в една от най-големите услуги за видео по поръчка с качествено съдържание у нас, която непрекъснато се развива. Сред най-популярните каталози в услугата са собствената Arena Play, HBO On Demand, Pickbox NOW, Hopster On Demand, Discovery On Demand и много други.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VIVACOM (@vivacombg)

Част от новото съдържание включва първите 2 сезона на руския комедиен сериал „Адаптация“ с български дублаж в Arena Play. Сериалът разказва за агент на ЦРУ под прикритие в най-голямата руска компания за природен газ, чиято цел е да се сдобие с най-новата и ефективна технология за добиване на суровината от земните недра. В допълнение, клиентите на EON ще могат да се насладят и на друг руски сериал с български дублаж в Arena Play – „Остров“. В тази весела комедия осем участника пристигат на тропически остров, за да участват в ново риалити шоу. Те трябва да се състезават в поредица от предизвикателства, измислени от организаторите на шоуто, за да се харесат на зрителите, които ще определят победителя във финала на шоуто. Веднага след като акостират, те се установяват в лагера, в който са монтирани камери готови да снимат. Нещата обаче се объркват, когато яхтата с екипажа отплава, за да снима острова от море и неочаквано експлодира…

Постоянното надграждане и развитие на услугата е част от стратегията на Vivacom да осигури на потребителите достъп до изцяло нова телевизионна платформа с изключителни функционалности и ексклузивно видео съдържание, съчетана със супер бърз оптичен интернет.

С EON потребителите имат възможността да се възползват от до 7-дневен ТВ архив на повече от 200 канала и новата спортна функционалност EON Sports Mode. Тя е предназначена за всички любители на футбола, като стартира специално за европейското футболно първенство UEFA EURO 2020, предоставяйки пълна информация за срещите и статистика за мачовете в реално време през платформата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VIVACOM (@vivacombg)

Пакетите EON включват EON приемник, който прави телевизора смарт, приложение за Smart TV и мобилно приложение EON. Благодарение нa тях, потребителите могат гледат цялото съдържание, налично в платформата, навсякъде и на всяко устройство - телевизор, смартфон, таблет или компютър с един и същ интерфейс. Това позволява на клиентите да се насладят на любимите си предавания, филми и сериали, по всяко време, независимо дали са вкъщи, на почивка, на път или в парка.

Платформата ЕON е разработена от United Cloud, водещият център за високотехнологични иновации на United Group. Тя се предлага от Vivacom в три лесни за разбиране пакета – LIGHT, FULL и PREMIUM. EON LIGHT е на специална промоционална цена от 1 лв. на месец за първите 2 месеца, а пакетите FULL и PREMIUM са на цена от 1 лв. на месец за първите 4 месеца.

Повече информация за EON може да откриете ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти