Създадено за DrWitt

Енергия в бутилка, която преобразява дните ти

h
Снимка: DrWitt

Енергията за тялото и за душата има много имена. Наричат я щастие, радост, устрем, амбиция, храброст и как ли още не. Набавяме си я от слънцето и водата, от спорта и здравословното хранене, от приятелите и любовта, от позитивните емоции, от витамините и минералите. Когато усещаме липса на енергия, това означава, че в тялото ни вероятно има недостиг на важни за съществуването ни елементи. Това нарушава вътрешния ни баланс, а всяка дисхармония се отразява на начина, по който действаме и чувстваме.

Сред най-важните витамини, които ни помагат да бъдем здрави и енергични, е витамин C, който е жизнено необходим за правилното функциониране на организма и е силен актиоксидант.

Витамините от група B са важни за нормалния метаболизъм и производството на енергия. Те допринасят за оптималната функция на нервната система и намаляват усещането за отпадналост.  

Магнезият е неуморният войн срещу стреса и умората. Той допринася за нормалната функция на мускулите и оптималното състояние на костите, подпомага нормалната психична функция и притежава десетки други полезни качества.

Цинкът се грижи за имунната система и за блясъка, здравето и красотата на косата, кожата и ноктите. Той защитава клетките от оксидативен стрес и допринася за поддържането на нормалното човешко зрение.

Балансираната ежедневна консумация на полезните за добрия ни тонус витамини и минерали е предпоставка за повече сила и енергия, по-спокоен ум и по-добра устойчивост на емоционален стрес, а с това и за по-пълноценен и изпълнен с радостни моменти живот. Можем да се заредим с енергия лесно – от бутилка.  

Представяме 3 специални вкуса в бутилка – за всеки повод и всяка възраст, при нужда от презареждане.

DrWitt FIT с вкус на манго, зелен чай и лимон е обогатена с витамини от група B, с витамин C и помага на тялото да се зареди с повече издръжливост, сила и енергия преди тренировка или по време на натоварен и динамичен работен ден.

DrWitt ANTIOX с вкус на нар и асаи допринася за връщането на физическата и емоционална хармония. Съдържа дневната доза селен, цинк и витамин С и Е, които съдействат за отпочиването на тялото и ума, точно както йогата или отпускащата музика.

DrWitt RELAX е дзен напитка вкус на касис, черна боровинка и хибискус. Обогатена е с магнезий и витамини от група B и екстракт от лимонена трева. Тя благоприятства за успокояването на нервната система и мускулите, премахването на психичното напрежение, като едновременно с това ободрява и повдига духа.

s
Снимка: DrWitt

И нека не забравяме, че енергията е в баланса, в увереността в собствените си сили, във вярата в личните си възможности и в навременната почивка!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти