Ела на езиково пътешествие тази есен по пътя Камино де Сантяго

Ела на езиково пътешествие тази есен по пътя Камино де Сантяго
Снимка: iStock

Специализиран езиков курс за български пилигрими стартира в София тази есен.

Камино де Сантяго или наричан по-кратко Камино е популярна мрежа от поклоннически пътища, които всяка година изминават над 200 000 души от цял свят.

Около 800 км пеш в рамките на месец в търсене на себе си или като бягство от всичко светско. Българските поклонници, които тръгват на път към мощите на Свети Яков в Испания ще могат да стартират пътя си от Сугестопедична къща “7 ключа”.

Ивелина Паничарова или още позната като Есперанса Верде де ла Монтаня (“Зелената Надежда от Планината”) ще ги поведе на езиково пътешествие в специално разработен курс за Камино де Сантяго.

Лексиката и граматиката заложени в този курс ще бъдат достатъчни за разговорите и премеждията, които очакват сънародниците ни по пътя. Курсът ще бъде интензивен и изцяло ще симулира реални ситуации от пелигримското ежедневие, а подходът, по който ще се усвоява всичко е друго българско творение, а именно - сугестопедията.

Методът на проф. д-р. Лозанов, създаден преди повече от 30 години, бива признат за най-ефективният и хуманен начин за изучаване на чужди езици от ЮНЕСКО.

Днес той е познат по цял свят и е дал основа на много нетрадиционни педагогически методи. Вярна на 7-те сугестопедични закона за учене в любяща и подкрепяща среда, преподавателката от “7 ключа” дава заявка за успешна езикова подготовка в рамкита на само две седмици. Годишно над 400 българи минават Камино.

Повече информация можете да намерите ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти