Ексцентрикът, бохемът, писателят

Любомир Милчев - Денди
Снимка: Нова ТВ

Бихте могли да го срещнете по улица “Раковски”, градинката “Кристал”, в малките часове на нощта с ексцентрични компании в потайни декадентски барове.

Към днешна дата Денди би могъл да бъде открит само на едно единствено място. Как къде? В Къщата на Big Brother All Stars 2013, разбира се.

И все пак кой е Любомир Милчев - Денди? Роден в Дупница, завършил културология и философия, един джентълмен с мрачно-весела маниерност към хората и към самия себе си.

Срещата с него е запомняща се – оставя усещането за различност и аристократичност. Известен е с непреодолимото си влечение към скъпи "обуща", както сам той казва и антично сребро. Винаги е заобиколен от много аксесоари и сребърни предмети.

Описва се като добронамерен, общителен, но мразещ простотията и простаците. Вярва във философската теза от поемата на Хораций  “Carpe diem” или иначе казано “Грабни момента - живей днес”.

Мечтае да е невидим и да присъства инкогнито в живота на хората.

Свободното си  време прекарва в четене на книги, писане и разходки с домашния си любимец - кученцето Хининос, но най-вече обича да наблюдава света.

Като вещ гид, Денди ни разходи с последната си книга "Тайни на софийския царски дворец. Възпоменателен тур” из коридорите и историята на последната българската монархия.

А на въпроса защо е решил да влезе по коридорите на Big Brother All stars, той отговaря “защото обичам да се заигравам”.

Ако Биг Брадър можеше да му изпълни само едно желание, то неговото би било бързо пътуване до Виена с музиката на Щраус.

Ексцентричният бохем вече е един от сигурните финалисти на реалити формата. Дали обаче Денди ще се превърне в любимата реалити звезда на България, предстои да разберем само след броени часове.

И въпреки всичко, Любомир Милчев- Денди казва “Много никога не стига”.

Гледайте финала на Big Brother All stars  в понеделник от 20:00ч. по Нова ТВ.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти