Екипът на Edna разказва: „театърът на сетивата“ и едно необикновено градско преживяване

ТЕАТЪР НА СЕТИВАТА СОФИЯ
Снимка: ТЕАТЪР НА СЕТИВАТА СОФИЯ

По това време на годината у нас се надига неукротимото юнско желание да помечтаем, да търсим нови хоризонти, да преоткриваме света около нас и самите себе си. Във всяка наша статия ви предизвикваме да бъдете смели, вдъхновени, ентусиазирани, да грабите с пълни шепи цялото очарование на днешния ден и на наближаващото лято, а за нас е важно да даваме и личен пример. 

С такива мисли и чувства прегърнахме възможността да вземем участие в първия епизод на „Градски утопии - мрежа от вълшебни преживявания“. С една дума, това е серия от необикновени, поетични, сюрреалистични, интерактивни епизоди, вдъхновени от методите на сетивния театър-лабиринт и практиката „сетивните градски пътувания“. 

„Театър на сетивата София“ ни обеща да събере най-ценното от всичко открито досега, да го надгради до мащаба на целия град и да ни пренесе в една паралелна реалност. И не ни разочарова!

Преминахме през мистичен низ от неочаквани сюрреалистични преживявания. Събудихме сетивата си. Избърсахме от прахта позабравени съкровени спомени. И напълно загубихме представа за време, пространство и граница между сън и действителност. След края на всичко това не повярвахме на очите и на часовниците си, но бяхме сигурни в едно - след това духовно пътуване никога няма да погледнем отново града ни по същия начин.

Ако и вие копнеете да преживеете нещо вълнуващо и непредсказуемо, ако сте готови да се превърнете в колекционер на преживявания, свързани от общ, нелинеарен наратив, очертаващ контурите на един магичен и поетичен свят, втъкан в самата тъкан на заобикалящата ни реалност, още не е късно да заявите участието си във втория епизод на серията „Градски утопии“. 

Билети се закупуват ПРЕДВАРИТЕЛНО през сайта www.sensorytheatresofia.com. Местата са ограничени!

През спектакъла се преминава на малки групи по 6 души в следните времеви слотове: 18:30, 19:00, 19:30 и 20:00 ч.

► Продължителност: 90 мин.

► ЦЕНА на билета: 60 лв.

► КЪДЕ: тайни локации, а мястото на срещата ще бъде изпратено по имейл само на записалите се за участие

 КОГА: 16 и 17 юни 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти