Една приказна сватба, edna красива булка и нейната уникална рокля

Една приказна сватба, edna красива булка и нейната уникална рокля
Снимка: Green wedding shoes

Росица Костадинова

В световен мащаб вече "направи си сам" нещата са доста популярни и определено хората ги предпочитат пред тези, които могат да се намерят във всеки магазин или сайт. 

И за това си има няколко много прости причини - когато правиш нещо сам, знаеш, че е изготвено с емоция и желание, от теб самия, изразява твоите желания и определено е именно това, което винаги си си представяла. 

Така е направила и тази иранска булка, която е решила да бъде свой собствен дизайнер на сватбената си рокля. И тя е именно това, което винаги сме искали - малко мечти, малко нежност и много характер. 

Тъй като се сливат няколко култури - годеникът ѝ е французин, а тя самата е с ирански корени, и дватама са искали нещо, което да изразява тях самите.

Разгледайте нашата галерия с всички снимки от сватбата на тази интернационална двойка във френски стил - почти всичко там е "направи си сам" и е изготвено или от булката, или от нейни познати. 

"Очарователна" е думата, която търсим, за да опишем тази сватба. 

Булката споделя, че заедно с годеника си са изключително творчески заредени личности - той е илюстратор, а тя е сценграф и дизайнер на сватбени рокли. 

Сватбата е решена в няколко стила и култури - немска, иранска и френска, които се съчетават прекрасно на фона на домашната и непретенциозна обстановка, която са избрали. 

А сега ви оставяме да се вдъхновите от снимките на прекрасната сватба, която ни впечатли с характерността си и определено ненатрапчивото чувство за любов и хармония. 

–––>>> Към галерията heart

Снимка: Green wedding shoes

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти