С подкрепата на

Edna празнува 9-ти рожден ден: играй и можеш да спечелиш страхотни награди

една игра
Снимка: Edna.bg

На 8-ми март Edna.bg празнува своя 9-ти рожден ден! Този празник не е само наш, той е празник на всички наши читатели, които не спираха да ни подкрепят.

Благодарни сме, че те има, а днес ти даваме възможност да изразиш своята лична благодарност за всичко онова, което те усмихва и стопля дори в най-тревожните времена. 

През тази година научихме, че понякога всичко, от което се нуждаем, е да направим крачка назад за тиха равносметка, да оценим всичко, което имаме тук и сега, да освободим от бремето на мрачните мисли и чувства - така в сърцето ни ще има повече място за вълнуващите дарове на нейно величество случайността, които с очакваме с нетърпение.

Ето защо, в навечерието на 9-тия ни рожден ден, те предизвикваме да се включиш в нашата игра, която не само ще ти донесе награда, но и ще те предизвиква да си припомниш какво цениш в живота си такъв, какъвто е след трудностите през 2020-та. Вярваме, че ако се замисли, всеки може дори да се изненада колко много от тях може да изброи.

Да гледаш към светлата страна на живота, особено в тревожни времена като тези, е и посланието, което искаме да отправим в първите месеци на 2021-ва, за която се надяваме да е по-добра. 

Виж повече за играта ТУК >>>

Ако се включиш в играта ни, можеш да си сред 9-те късметлийки, които ще получат един от 9-те комплекта, съдържащи тайната на дългите и красиви мигли, а именно серум за мигли Bonilash, и пакет козметични тестери.

Ето какво трябва да направиш, за да участваш:

Отговори с няколко изречения на въпроса „Кои са нещата, за които съм благодарна/благодарен през изминалата година?“ и ни изпрати текста си на edna@netinfo.bg с твоите имена и телефон.

Можеш да спечелиш един от 9 на брой комплекта, които съдържат серум за мигли Bonilash и пакет козметични тестери.

Към играта >>>

Победителите в играта ще бъдат изтеглени на лотариен принцип на 12 март (петък) и обявени чрез статия, тук, в сайта, както и във Фейсбук страницата на Edna.bg.

Нямаме търпение да прочетем всички текстове! Очакваме те и ти пожелаваме успех, късмет и още много красиви мигове, които да те изпълват с БЛАГОДАРНОСТ!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти