EDNA ОБ(Л)ИЧА: Спечели сърцето на свекърва си (6 идеи за подарък)

emag
Снимка: emag

Първата среща с майката на партньора ти несъмнено е един от най-напрегнатите и най-емблематичните моменти в цялата емоционална хроника на връзката. Независимо дали срещаш уважаемата госпожа само веднъж годишно по важни семейнни поводи, или живеете заедно под един покрив, за теб е наистина важно да поддържате приятни хармонични взаимоотношения.

Един от най-простите, но сигурни начини да оставиш добро впечатление е като поднесеш стилен и практичен подарък, който показва специално лично отношение. Е, ако си изправена пред дилема с какво да зарадваш първата дама в живота на мъжа си, тази статия е специално за теб!

Предлагаме ти пет специални находки от Emag, с които да изненадаш приятно тъщата си. Предложенията са похдодящи за всеки повод. Добрите новини не свършват дотук - днес можеш да закупиш някои от продуктите с намаление! 

 

Козметична чанта, Reisenthel, Сива 3 l (39,02 лв)

emag
Снимка: Emag

Наясно си, че красотата изисква жертви, а всяка практична дама трябва да бъде въоръжена с практично оръжие като това, в което да съхранява принадлежностите си. Продуктът е подходящ за употреба и при пътуване за сортиране на багаж.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

 

Обеци с Перли, Сребро 925 с Родиево покритие Kaliope от Perli (66,00 лв)*

emag
Снимка: Emag

Бижуто е класическа идея за подарък, който несъмнено прави впечатление. Тези обеци са с класическа минималистична форма, но в никакъв случай не са посредствени. 

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

 

Загряващи плюшени USB пантофи ШантавоЕ (29,90 лв)

emag
Снимка: Emag

Загряващите пантофки са задължителен атрибут за всяка дама, която обича да отделя време за себе си. Освен това USB нагревателите могат да се премахват, което прави този продукт още по-практичен.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

 

Комплект за чай, Целувката, WISEN (13,19 лв)

emag
Снимка: Emag

Комплектът включка чаша, метална цедка и капаче. „Целувката“ („Любовници“) - един от световните символи на любовта, е картина, нарисувана от австрийския художник-символист Густав Климт между 1907 и 1909 година.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Днес продуктът е намален с -38%

 

Ратан пикник, Gusta, дръжка и предно затваряне, с 2 чаши + ножа + система за окачване на велосипеди, 25.5 x 20 x 33 cm (58,99 лв)*

emag
Снимка: Emag

Оригинален и практичен подарък, който ще бъде оценен високо от практични дами с романтичен и приключенски дух.

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

*Днес продуктът е намален с -31%

 

Подаръчна кошница Кошница БГ, С Ананас, Вино Anima и Сирене Бри (81,06 лв)*

emag
Снимка: Emag

Един различен начин да кажете "Честит празник". Кошницата е перфектна комбинация между червено вино, шоколад, ядки, плодове, сирене, с красив декоративен завършек. 

ПАЗАРУВАЙ ТУК >>>

* Продуктът е с първоначална цена 84 лв

 

За още изгодни предложения посетете нашата категория "Оферти" ТУК >>>

За ваше улеснение, искаме да ви информираме, че цените и продуктите в наличност, са актуални към датата на публикуване на тази статия. Edna.bg може да спечели процент от приходите след продажбата на продуктите

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти