Една на 4: Вдъхновенията, които дават смисъл на живота

Една на 4: Вдъхновенията, които дават смисъл на живота
Снимка: Thinkstock

Всеки от нас има нужда от вдъхновение!

От онази искрица, която разгаря понякога позагасналата жарава в огнището и която дава сили да продължим напред, въпреки всичко и всички!

Основното вдъхновение за мен е самият живот!

Безценният дар, даден ни от Бога. Всеки от нас е творец, който рисува върху белия лист – собственото житие и това на всички около него . Понякога животът ми е твърде сив и безличен, а друг път –ярка, пъстроцветна дъга от емоции, чувства и усещания.

Но винаги истински и неподправен, и единствено мой!

Любовта е могъщата сила, която с нежност движи света!

Тя е магия, чуден сън и светлина! Любовта във всички форми и измерения, като моето вдъхновение.

На първо място към мен самата и това, което съм, въпреки, че за да обичаш наистина някого, трябва да го обичаш повече от себе си!

Майчината любов, която изпълва сърцето ми с топлина, когато видя щастливите усмивки и игривите пламъчета в очите на скъпите ми синове.

Любовта към човека, заради когото си струва всяка сутрин да отварям очи и смело да посрещам предизвикателствата на новия ден.

И после към всичко, което ме заобикаля. Любовта към хората, които са ми много скъпи, към приказната българска природа, слънцето, морето, цветята....

Третото ми вдъхновение е музиката, изпълваща всяка фибра от тялото ми с живот!

Особено лиричната италианска музика на любимия ми изпълнител Ерос Рамацоти. Чрез нея се пренасям в един необозрим свят на мечти. Душата и сърцето ми се изпълват със звуци и мелодии, със светлина, която разпръсква мрака на ежедневието.

Поезията – моето вдъхновение и прекрасният начин да изразя себе си!

Чрез римите "говори" душата ми. Чувствам свободата, която ме окрилява! В стиховете си съм аз-истинска и неподправена, често ранима, но силна в слабостта си. Истинска жена - Edna от всички истински жени на България!

от Доротея Илиева Стоянова

Ако искате и вие да се включите в играта на Edna.bg и да се борите за някоя от уникалните ни награди, прочетете условията ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти