Edna на 4: Една обикновена българска жена

Edna на 4: Една обикновена българска жена
Снимка: Thinkstock

Здравейте! Aз съм една обикновена българска жена – съпруга и майка. Обикновена жена с обикновен живот, изпълнен с обикновени неща. Неща, които се случват с мен и около мен, неща, които ме впечатляват и ме правят щастлива по своему и които ме зареждат с вяра и позивитивизъм за предизвикателствата на днешния и утрешния ден!

А предизвикателства – дал Бог! Всичко е предизвикателство! И всяко предизвикателство ме кара да се чувствам жива, защото най-голямото предизвикателство е животът!

Това е нещото, което ни кара да чувстваме, да сме позитивни, обичани, раздразнителни, щастливи, тъжни,емоционални... Колко много и най-различни са емоциите ни – положителни и отрицателни. За отрицателните емоции няма да пиша, защото темата на моето послание е за нещата, които ме вдъхновяват, нещата,които ме правят жизнена и щастлива! Затова ще се опитам да ги споделя с вас:

Първото ми вдъхновение идва от Създателя на Вселената и на моите скъпи родители (вече покойници), които са ме създали и са ме възпитали такава, каквато съм. Благодарна съм, че сега всеки ден виждам светлините на деня и нощта след скорошни сериозни хирургически интервенции – моя и на съпруга ми, виждам „тихия, бял Дунав“ , цъфналите кестени на моята улица, красотата на сезоните и уханията на цветята...

Благодарна съм на моето семейство, което винаги е било до мен – в радости, тревоги, упования, щастливи мигове и обич!

Второто ми вдъхновение идва от грейналите от щастие и любов очи на дъщеря ми и нейния любим, уважението и обичта им към нас – техните родители! Тази тяхна обич ме вдъхновява и ме прави щастлива, защото знам, че живота е любов! И те го доказват! Нека са живи и здрави!

Третото ми вдъхновение идва от факта, че макар и пенсионерка, аз упражнявам една прекрасна професия – професията на екскурзовод. Срещам се с хора с различни професии, които в края на пътуванията ни ме даряват с благодарствени думи и погледи, като резултат за добре свършена работа и съм щастлива, когато за туристите пътуването остава един прекрасен спомен от прекрасна дестинация!

Ето това е нещото, което ме вдъхновява и зарежда с нови сили за следващото пътуване!

Четвъртото ми вдъхновение са моите скъпи приятели – част от пъстрата палитра на живота ми! Позитивни, отзивчиви, обични, готови да се отзоват при нужда! Те ме зареждат с положителна енергия: когато се смеем, когато се трудим, когато печем мръвките на барбекюто и когато отпиваме от капките „Табаченска превъзходна“ от гроздовете на асмата в двора на къщата ни в китно българско селце по поречието на река русенски Лом.

Всичко това ме вдъхновява и ме прави една щастлива и влюбена в живота жена! 

Това съм аз – една обикновена, вдъхновена и щастлива жена!

От Юлия Фратева

Ако искате и вие да се включите в играта на Edna.bg и да се борите за някоя от уникалните ни награди, прочетете условията ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти