Създадено за NewPay

Edna малка крачка към свободата, Edna голяма крачка към щастието

Edna малка крачка към свободата, Edna голяма крачка към щастието
Снимка: istockphoto

Оборотите на всички ни скочиха толкова високо, че става все по-трудно да ги прескочим. Затова си е направо случайност, когато имаме частичка време само за себе, което да посветим на хобитата си и да бъдем спокойни и щастливи. Точно поради тази причина се радваме на всичко, което допринася по някакъв начин за доброто ни настроение – това са предимно малките неща.

Свободата е най-ценното благо

Тези малки неща, които преди приемахме за даденост, сега все повече се превръщат в лукс – приятното ухание на новата книга или часове, прекарани в игра с децата. Само като се сетите за тези дейности се усмихвате, нали? Култовата реплика от книгата на Сервантес за любимия ни Дон Кихот може и да я знаем наизуст, но разбираме ли я наистина? „Свободата, Санчо, е едно от най ценните блага, с които Бог дарява хората. С нея не могат да се сравнят нито съкровищата, които крие земята, нито тези, които таи морето.“

Свободата, скъпи приятели, е времето, което имаме за себе си – по-ценно от всичко, защото за нас щастието е уравнение между свобода + време.

Снимка: NewPay

Свободата, която ни носят книгите

Да вземем, например, книгите – те ни обогатяват душевно и ни пренасят до различни места и епохи. Самият „ритуал“ за четене на любимата книжка е свързан в отпускане на всички сетива и едно вглъбяване, което е способно да ни откъсне от света и да ни даде пътешествието, за което бленуваме.

Огромно предимство на книгата е, че батерията ѝ никога не пада и че може да я оставите на плажа, без да се притеснявате, че някой ще я открадне. Освен това, има книги за всеки вкус, стил, възраст и начин на живот.

Ако искате да станете много добри в нещо, то специализираната литература винаги ще ви бъде от ползва. Ако се интересувате от финанси, то книга номер 1 – "Богат татко, беден татко", е бестселър, който ще ви издаде неподозирани тайни за парите.

Ако сте се запалили по филм, който е екранизация на роман, със сигурност ще ви е много любопитно да се потопите отново в историята на хартия.

Убедени сме, че ще се запалите по "Шифърът на  Леонардо", който ще ви държи будни и развълнувани, докато не стигнете до самия край на заплетената история.

Ако искате да разпуснете с романтична история, то "Страст" може да разпали любопитството ви и да предизвика не една въздишка. Ако пък ви се играе на детективи и искате да участвате в разгадаването на мистериозно престъпление, то "Извършени странни неща" може да ви убеди, че сте си сбъркали професията и че ви бива много в разплитането на убийства. Свободата е ваша, а светът на книгите просто чака да стъпите в него и да се носите на летящото килимче, редом с Аладин…при това, докато лежите и си пийвате любимата напитка.

Снимка: NewPay

Не е случайно, че си харесахме тези и още много книги именно от store.bg, защото сега свободата е свързана и с бюджета, или по-точно с това, че дори да си купим всички книжки, които желаем, това няма да ни натежи тук и сега, благодарение на услугата NewPay – абсолютна иновация, която предлага отложено плащане и ни позволява по-добре да си разпределяме бюджета, без да се лишаваме от нищо, от което имаме нужда в конкретния момент. 

Снимка: NewPay

Свободата да сме заедно със семейството

За всички, които се опитват невинаги успешно да поддържат баланса между личния и професионалния живот – да знаете, че не сте сами. Това е висш пилотаж ходене по въже, докато жонглирате с три портокала и носите две дини под мишница. Няма нищо по-зареждащо от това да слушате детския смях и да общувате с тези създания, които са толкова невинни и искрени, че често ни карат да се смеем през сълзи.

Идеалната семейна вечер обикновено включва вечеря, разговори, сплотеност и игри, които ангажират вниманието на всички – дали ще бъдат семейни, или ще се играят само от децата, а вие ще им помагате – всичко, което разпалва въображението и води да научаването на нещо ново, особено в крехка детска възраст, е повече от добре дошло у дома. Класиката в жанра е тази настолна игра, която включва в себе си цели 8 известни и много обичани от всички поколения игри.

На мнение сме, че всеки, независимо от възрастта, трябва да може да усвои стратегическото мислене, на което учи шахът или да се научи да не се сърди, благодарение на забавната едноименна игра за 4 души.

За феновете на култовите филмови поредици има и подходящите игри, като ние определено си харесахме тази, защото винаги ни се е искало да видим какво е да си приет в Хогуортс.

Снимка: NewPay

Ако в домочадието ви има малки деца, за тях също има огромно разнообразие от образователни, логически и активни игри, които са чудесна алтернатива на филмчетата или телефоните. Не се притеснявайте, няма нужда да избирате между различните игри за децата или тези за вас – сега с NewPay е възможно да имате всичко на момента, дори и да не е дошло времето до заплата.

Ще ви зарадваме – изобщо не е досадно или сложно и няма да ви взима от и без това малкото ценно време. Регистрацията става за по-малко от минута, всеки може да създаде профил и да започне да плаща. Имате два начина да го сторите – 30-дневно отложено плащане без никакво оскъпяване и плащане на 4 вноски без никакво оскъпяване.

Тоест, и в двата случая не губите нищо, защото няма да платите и стотинка отгоре.

Друго, което ни дава NewPay, e спокойствието, което всички заслужаваме. Защо? Не е нужно да плащате избрания артикул, преди да го получите – може да си го поръчате, да го разгледате и чак тогава да го платите към NewPay. Също така не се налага да свързвате карта или банкова сметка с профила си. Сумите за пазаруване, които ще получите в NewPay профила си (общо до 3600 лв.), са револвиращи и след като веднъж сте се регистрирали, те са налични в профила и могат да се ползват за многократни покупки отново и отново, без да минавате досадни процеси по одобрение за всяка покупка.

Нека свободата и забавленията започнат сега – с NewPay и store.bg!

Заредете се със забавни игри, пъзели, книги, играчки и много други от store.bg с 20% отстъпка, ако платите с NewPay до края на април 2023 г. и въведете промо код: mpra-q2d372

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти