Създадено за Lidl

Една книга, която ще ти помогне да преоткриеш своето вкъщи

а
Снимка: iStock/Getty Images

Мечтаем за Коледа като деца, но не заради подаръците, а заради дните на спокойствие и семеен уют. Копнеем за времето, в което ще можем да обърнем внимание на себе си, на дома си, на семейството си.

Дали тази година най-сетне ще успеете с всички приятни планове или отново ще се окаже на 3 януари, че умората ви е надвила и че е останало време само за традиционните сарми? Немалко пъти обаче стигаме и до така потребното ни вдъхновение, което понякога ни изневерява заради натрупаната умора и концентрацията върху неотложни дейности по един или друг проект.

Казваме си, нека тази Коледа е различна, нека потърсим вдъхновението наистина и да сътворим в реалността онези хубави мечти и планове, защото само така ще превърнем мечтите в топли спомени.

На помощ за намиране на вдъхновение пристига и новата книга на Lidl „Преоткрий своето вкъщи“. Това, разбира се, не е роман, а пълна с добри идеи за домашни проекти книга.

а
Снимка: iStock/Getty Images

Авторите на това ваше бъдещо любимо четиво са цели шест, като всеки един от тях се е погрижил да допълни микса от вдъхновение с интересни рецепти и идеи, които да улеснят и обогатят ежедневието ви.

Освен шеф готвачите на веригата Манчев и Шишков, фантазията ви ще отключат четирима експерти по красота, спорт, хоби и майсторене, станали популярни от YouTube поредицата „Къщата на Lidl” – Павлина, Михаела, Бояна и Дино.

Ще разберете как само с няколко лесни стъпки можете да обогатите домашния уют с една нестандартна библиотека или да сложите ред в кухнята с органайзер за плодове и зеленчуци, ще има много съвети за разкрасяване, готвене, подреждане и повече семеен уют – всичко, за което мечтаем не само за Коледа, но и всеки път, когато прекрачим прага на дома си.

а
Снимка: Lidl

Всъщност, съветите не са само за Коледа, а са практични и приложими през цялата година.

„Подбрани по сезони, много от моите съвети в книгата са неща, които всички правим в ежедневието си, но често не се замисляме в детайл за тези действия. Затова мисля, че читателят може да допълни знанието си и съзнателно да се грижи за себе си.

Иска ми се и да повярва, че всяко нещо може да бъде по-красиво и интересно, ако вложим в него любов и внимание към детайла”, разказва ни Павлина.

Има достатъчно, за да запълните със смислени занимания не само коледните празници, но и уикендите, в които хем ви се иска да направите нещо хубаво за дома си, хем не знаете точно какво.

Новата книга на Lild ще е ваша, когато съберете пет стикер-точки на специална лоялна карта до 12.12, като срещу всяка покупка на стойност над 30 лв. получавате по една стикер-точка.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти