Един практичен и красив жест от Edna

Един практичен и красив жест от Edna
Снимка: Thinkstock

Мария Атанасова

Ако милиардите жени по света дадат отговор на въпроса "какво е да си жена", пак няма да успеем да сътворим коректна и пълна дефиниция. Защото Edna жена е равно на всичко, ако съдим по това, което се случва в нейния живот.

Мили дами, Ednа израства всеки ден и е самостоятелна вече трети месец. И точно защото Edna.bg е като вас – интересува се от всичко, жадна е за още и се бори за много - тя сте вие.

По този повод ви пишем сега, за да ви зарадваме, че тези наши приятни взаимоотношения тепърва предстоят да се развиват. :)

Най-новото, което може Edna да ви подари, е новата опция за безплатна тема за вашия десктоп. Тапетът е фонът, който поставяме на нашите лични и служебни  компютри, и до сега имаше само естетическа функция.  Edna ви предлага четири изключително стилни, но и практични тапета с календар, подходящи за всеки вкус. Ние се надяваме, че ще ви харесат, ето – изберете си някой още сега от ТУК.

През изминалите месеци ви разказахме много неща – интересни факти, полезни рецепти, практични съвети.  В "Колонката на" прочетохте десетки статии от любими родни лица, в които те споделят себе си. Повярвахме във вашите творчески идеи и потенциал и публикувахме редица ваши статии. Старахме се да запълваме свободното време, като ви показвахме ежедневно любопитни и пищни галерии с актуални и предизвикателни модни визии и тенденции. Поглезихме ви с подаръци: луксозна козметика Skincode, чанта Furla, лична среща и двоен билет за концерта на Хулио Иглесиас, а съвсем скоро предстоят още няколко игри с много горещи награди.

Вие повярвахте в нас и превърнахте Edna.bg в  един от най-четените дамски сайтове в българското уеб пространство. В най-скоро време ще имате възможността да бъдете по всяко време и от всяко място с нас, благодарение на мобилната версия на сайта.

Благодарим, че ни харесвате, защото всяка от нас е Edna-единствена, но вече си имаме място, където да сме заедно

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти