Един американец в България

Джаред Катур
Снимка: VIP Brother

Как се чувстваше като част от Къщата на VIP Brother 2013?
Чувствах се много добре, хората бяха много мили. Имаше много забавни моменти и мисии, на които искрено се забавлявах. Случки като тази, в която всички се оказаха облечени като мечки, ме караха искрено да се смея!

Какво е мнението ти за българските Вип личности?
Харесвам ги, показаха подходящо поведение! Най-вече ги харесвам като хора, защото именно, като такива ги видях в Къщата, с техните положителни и отрицателни черти. Смятам, обаче, че видях повече от силните им страни.

С кои от Съквартирантите успя да се сближиш най-много?
Харесвам много Мишо – той е много приятен човек. Други изключително симпатични хора са Стойко, Станка и Тервел. Те се забавляват през цялото време, а шегите на Стойко са уникални! Той винаги е в добро настроение и е един наистина страхотно положителен човек!

Ще се справи ли Ани лесно без теб в Къщата?
Мисля, че да, а и ще има възможност да покаже своята друга страна. Ани е един изключително жив и общителен човек, който винаги измисля интересни неща. Ще се радвам да се забавлява в Къщата, защото разбрах, че е плакала снощи, след моето излизане.

Смяташ ли, че останалите Съквартиранти бяха достатъчно толерантни към един американец?
Да, смятам, че Съквартирантите и българите като цяло, са толерантни към чужденците. Изключително силно впечатление ми направи владеенето на английски език тук. Вие учите английския от деца и то на едно много добро ниво. При нас не е така с чуждите езици, за съжаление.

Успя ли да се сближиш с Мира и Иво, като част от семейството на Ани?
Имах възможност да се сближа с тях и особено с Мира. Харесвам ги много. Сега ще имам възможност да прекарам повече време с Иво, както и с брата на Ани – Мишо.

Кои от участниците ще останат на финал във VIP Brother 2013?
Мисля си, че ще бъдат Стойко, Станка и Лияна.

Кой момент от престоя си ще запомниш?
Моментите са много, но в момента се сещам за нещо, на което винаги ще се забавлявам искрено и това е гледката на Павел, облечен като фея. (смеейки се)

Зрителите искрено се забавляваха на последната ти Мисия. Трудна или забавна беше и как ти се стори българския фермерски живот?
Първоначално се притеснявах, че ще бъде много трудно, но всъщност се оказа една много забавна Мисия. Хората бяха много мили и особено възрастния човек, който все се опитваше да ми обясни на български какво да правя.

В Къщата успя да се докоснеш до българския начин на живот (култура, храна и т.н.). Какви са впечатленията ти?
Да харесаха ми, определено са различни от Америка! Например, при вас има сирене почти във всичко, също така и кисело мляко! Знам, че българите са много известни с киселото мляко!

Как се запознахте с Ани?
Запознахме се в Университета и по-специално в университетския автобус. Заговорихме се, тя ми каза, че си търси китарист. На този етап не започнахме работа, но аз я поканих на среща. Помня, че на една от първите ни срещи отидохме на плажа и се смяхме до 5:30 сутринта. Веднъж, когато я взимах, видях Мира и Иво, които бяха на гости, но те не ме забелязаха. Така че аз ги познавам от по-рано! (смее се!)

Какво те плени у нея като жена?
Обичам Ани, защото е много естествена! Тя е изключително емоционална, дори понякога прекалено емоционална! По принцип е душата на компанията и се надявам да покаже това във VIP Brother 2013. Мисля си, че е притеснена, защото влиза като дъщерята на известен човек.

Спомена, че искаш да останеш известно време в България. С музика ли мислиш да се занимаваш?
Определено искам да остана и то за дълъг период – може би 3-4 години. Искам да се занимавам с музика, да записвам и евентуално да преподавам музика. Искам да пътувам из България, защото знам, че имате много красива държава.

Как ще прекараш времето навън, докато Ани напусне Къщата на VIP Brother?
Ще се обадя на продуцента ми, който е българин, за да започнем да работим, ще разгледам София и ще се опитам да опозная хората и начина на живот в България.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти