Джейсън Момоа, какъвто не сте го виждали; незабравимото шоу на Джей Ло и Шакира, и още (Плейлистът на Edna #5)

Джейсън Момоа
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от изминалата седмица, на което си струва да натиснете Play ►

МУЗИКА

Минало в бъдещето

Дуа Липа обяви заглавието на втория си албум – “Future Nostalgia”, който излиза на 3-ти април, а дотогава ни оставя с новия си сингъл “Physical”. Електропоп и синтпоп елементите на парчето ни връщат в 80-те, както и приликите с едноименния хит на Оливия Нютън-Джон от 1981 г. В клипа британката с корени от Косово сменя няколко визии в различни цветове, като за малко става и анимационен герой.

Назад във времето

Знаехте ли, че Стинг си има мюзикъл? Бързаме да попълним този пропуск в общата си култура, докато британецът гостува в Шоуто на Джими Кимъл. Поводът е американското турне на “The Last Ship” – мюзикъла от 2013 г. по книгата на Лорн Кембъл и с песни по текст и музика на Стинг, вдъхновени от детството му в родния Уолсенд. Една от тях е “What Have We Got”, която той изпълни на живо заедно с актьори от представлението.

Няма такова шоу

Дженифър Лопес и Шакира обединиха сили за шоуто между двете полувремена на Суперкупата по американски футбол тази година. Изпълнението им вече беше определено като едно от най-добрите в историята на събитието и това не е изненада – двете латино диви изпълниха някои от най-големите си хитове заедно с епична хореография. Шакира посвири на китара и барабани, Джей Ло показа уменията си на пилон, а на сцената към нея се присъедини и дъщеря ѝ Ем. Повече за изпълнението прочетете тук.

КИНО

Ако миналото беше различно

Минисериалът на HBO „Заговорът срещу Америка“ е екранизация по едноименния роман на Филип Рот, който представя алтернативна действителност на 40-те години. През погледите на едно еврейско семейство в Ню Джърси сюжетът показва какво би станало, ако изборите печели не Франклин Рузвелт, а Чарлз Линдбърг, и страната е завладяна от фашизъм. В епизодите, които започват през март, ще видим Уинона Райдър, Джон Туртуро, Зоуи Казан и др.

Следваща глава

Деветият филм „Бързи и яростни“ идва през май, и то от режисьора на части 3-6, който превръща поредицата в световен блокбъстър – Джъстин Лин. В новата лента спокойният живот на Дом Торето (Вин Дизел), Лети Ортиз (Мишел Родригез) и малкият им син е застрашен от отчуждения брат на Дом – Джейкъб, който е опитен наемен убиец и работи с отдавнашния им враг Сайфър (Шарлийз Терон). В ролята на Джейкъб към екипа на „Бързи и яростни“ се присъединява кечистът Джон Сина, който продължава да дава заявкки за актьорска кариера.

Трима са много

Ако Натали Еманюел от „Игра на тронове“ ви липсва, преди 9-та част на „Бързи и яростни“ с нейно участие излиза комедията “Holly Slept Over”. Тук Натали е в ролята на Холи, която един ден се появява изневиделица в живота на бившата си съквартирантка от колежа и нейния съпруг, събуждайки спомена за някогашните интимни отношения между двете жени. С присъствието на Холи скучният семеен живот на двойката може и да получи втори шанс. Филмът обаче обещава да е нещо повече от секс комедия, като „проследява борбите на брачна двойка, опитваща се да има дете, приятелите им, които са загубили тръпката, и напрежението заради съквартирантка от миналото, която остава за уикенда“.

ОЩЕ

Реклама за награда

Рекламите по време на грандиозния мач за Суперкупата са легендарни главно по две причини – излъчването им струва милиони, а в тях често взимат участие световни звезди. Тази година Джейсън Момоа е изборът на ипотечни кредити RocketMortgage, а дни преди голямото събитие за загряване излязоха няколко откъса. В тях актьорът пее пред огледалото, чете розов роман във ваната и си играе с балончета, а обещанието гласи, че след няколко дни да видим как Джейсън си прекарва у дома.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Been an epic week but we’re just getting started. Can’t wait for everyone to see me #getcomfortable on Sunday ALOHA J

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

И тъкмо когато си мислим, че искаме да видим още, дойде време за същинската реклама, в която той ни кани в къщата си. Там освен обувките, Момоа захвърля мускулите, плочките и дори част от косата си, докато се отдава на пълен уют. Оригинално, но и малко зловещо - поне се успокояваме, че за всички домът е там, където ни е приятно да не сме в най-добрия си вид.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти