„Дълбоко в сърцето“ – българският еротичен любовен роман, който завладя интернет

книга Нели Стефанова
Снимка: Нели Стефанова

„Дълбоко в сърцето“ е новият съвременен български еротичен любовен роман, който завладя социалните мрежи през декември - достоен да конкурира световноизвестните заглавия от този жанр и въпреки това се отличава значително от тях.

Романът на Нели Стефанова получи десетки положителни отзиви от различни книжни влогъри, блогъри и инфлуенсъри, които не скриха своята изненада и удовлетворение от работата на авторката. За разлика от други популярни книги на същата тематика, тук еротиката е майсторски съчетана със сериозните душевни теми, които ще докоснат и вас „дълбоко в сърцето“.

Историята ни отвежда в Лондон, за да ни запознае с очарователната Скарлет - главен редактор на известно модно списание. Тя има дългогодишна връзка с богатия местен наследник Филип Греъм. Но съдбата има други планове за героинята.

Една нощ Скарлет неочаквано се запознава със световноизвестния и неустоимо привлекателен световен шампион по кикбокс Шейн Джонсън. Среща, която ще преобърне завинаги живота и на двамата.

Любовната история на „Дълбоко в сърцето“ ще прикове вниманието ви със своя динамичен и емоционално наситен сюжет, който ще развихри въображението ви и ще плени мислите ви до самия изненадващ край.

книга Нели Стефанова
Снимка: Нели Стефанова

„Дълбоко в сърцето“ на Нели Стефанова е поредното доказателство за таланта на българските писатели, които си заслужава да подкрепим и насърчим. Ако досега не сте чували нейното име, то е защото с този роман обещаващата авторка прави писателския си дебют. По-вероятно е да се сещате обаче кой е небезизвестният ѝ брат - комичният състезател от „Игри на волята“ 2 - Николай от Рибарите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти