Създадено за Next Level

Два нови фитнес клуба в портфолиото на Next Level

Next Level
Снимка: Next Level

Верига фитнеси Next Level подари за новата година на своите клиенти още две локации, където всеки ще има възможност да осъществи новогодишните си обещания за по-добра физическа форма.

Единият от новите обекти може да намерите в Galaxy Trade Center в кв. Гео Милев, на бул. Шипченски проход №18, ниво 1, а вторият се намира в кв. Овча Купел, на бул. Президент Линкълн №114.

Next Level
Снимка: Next Level

Next Level не изневеряват на стила си, като залагат на първокачествено оборудване от Technogym и в двата нови фитнеса. Клубът в Овча Купел е разположен на 500 кв.м в три етажа. На първия можете да откриете кардио зоната и рецепция, на втория - машини, дъмбели и стречинг зона, а над тях са машините със свободни тежести.

Next Level Galaxy се разпростира на 600 кв.м с различни зони за тренировка на цялото тяло. Всеки желаещ - било то фитнес ентусиаст, или професионално трениращ, ще може да развие потенциала си и да постигне желаните от него спортни резултати.

Next Level
Снимка: Next Level

Ако се притеснявате, че не знаете от кой уред да започнете и как да структурирате своята тренировка или хранителен режим, на място ще може да се запознаете с персоналните треньори, с които да се консултирате и да изготвите подходящ план.

Ако сте любители на тренировките със собствено тегло или на тези за мобилност, подходящи за Вас ще са зоните за стречинг и функционални занимания, оборудвани с кутии, TRX въжета, ластици, пудовки и прочие.

Next Level
Снимка: Next Level

Загряването преди и разгряването след тренировка са изключително важни за нормализиране на дихателния и сърдечния ритъм, охлаждане на мускулите и възстановяване.

За Вашето пълно отпускане и релакс, може да се възползвате и от сауната в клуба в Galaxy Trade Center. Там ще успеете да освободите натрупаното напрежение и токсини в организма, и поне за малко да избягате от зимните условия навън.

Next Level
Снимка: Next Level

Цялото това изживяване може да завършите с ободряваща напитка, добавка или любимото протеиново десертче от добре заредения бар на всеки един фитнес на веригата.

Зоните за паркиране около двата нови обекта са свободни, като за клуба в Galaxy Trade Center разполагате и с 2 часа безплатен престой в подземния паркинг на търговския център.

Next Level
Снимка: Next Level

На всичко това може да се насладите със специални подаръци към абонаментите по повод отварянето на Next Level Galaxy и Next Level Ovcha Kupel. Повече информация за тях можете да получите директно на рецепция в клубовете или в сайта на веригата. Достъп до фитнес зоните и сауната имате и с Вашата Multisport карта.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти