Създадено за A1

Дуейн Джонсън – Скалата завладява А1 Xplore TV

джуманджи
Снимка: А1

Този месец американският актьор Дуейн Джонсън, по-известен като „Скалата“, може да изгрее на телевизионните ви екрани само с няколко клика. Два от най-новите блокбъстъри с участието на може би най-горещата холивудска звезда са налични в каталога на А1 Видеотека: „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“, както и новото предложение „Джуманджи: Следващо ниво“.

Интерактивната телевизионна платформа А1 Xplore TV предлага на зрителите видеотека с хитови филми, чиято премиера на големия екран е била преди броени месеци. Предложенията са налични за всички абонати на телевизията на А1, като са на разположение за взимане „под наем“ за 48 часа. В тези рамки всеки може да гледа филма колкото пъти си поиска, като разполага с интерактивни функции за спиране на пауза, връщане назад или превъртане напред.

Възможността да гледаш най-новите филми, докато си стоиш вкъщи на комфортния диван, е удобство, от което всеки може да се възползва по всяко време. А в периода на социална дистанция тази възможност е още по-ценна.

джуманджи
Снимка: А1

Харизмата и атлетизмът на Джонсън са „опасна“ комбинация, пред която трудно оставаме равнодушни. Тези качества на вече бившата кеч звезда, допълнени от щедрото количество актьорски талант, превръщат Скалата във фаворит на много холивудски режисьори. Актьорът умело изпълнява както опасни екшън сцени, така и комедии, в които показва завидно чувство за хумор и самоирония. Феновете на Скалата ще могат лично да се уверят в това от заглавията в А1 Видеотека с негово участие - екшънът от поредицата „Бързи и яростни“, както и продължението на фантастичната комедия „Джуманджи“.

„Джуманджи: Следващото ниво“ надгражда първия филм „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“. Главните герои отново се срещат, за да се включат във фантастичната електронна игра. Този път обаче ги очаква нов свят, изпълнен с още по-опасни предизвикателства. Дуейн Джонсън се превъплъщава в измислен персонаж на играта, като този път героят, който го „управлява“ (в ролята Дани Де Вито), е пенсионер. Този парадокс гарантира много смях за зрителите от всички възрасти.

В партньорство с британската екшън-звезда Джейсън Стейтъм (Шоу) Дуейн Джонсън влиза отново в ролята на агент Хобс в мегапродукцията „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“. Звездното дуо се обединява срещу общ враг, който генетично ги превъзхожда по сила и бързина (героят на Идрис Елба). Тази комбинация не е за пропускане и със сигурност ще донесе много развлечение за зрителите благодарение на динамиката, екшъна и хумора на филма.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти