Драго иска среща с баща си и Лора в „Братя“

Братя
Снимка: NOVA

Миналото все повече напомня за себе си и разкрива шокиращи истини, които нажежават обстановката в новите епизоди на „Братя“ тази седмица по NOVA.

След среща между Борис и бивш съкилийник на Драго от затвора, изплува дълбоко пазена тайна, която компрометира отношенията в семейството на следователя. Какво е скрила Лора от Борис, което изважда на дневен ред отдавна заровени съмнения? Без самата тя да съзнава, Драго опитва да дърпа конците на представлението и я провокира по безмилостен начин. Ще отговори ли на провокацията жената на Борис и ще бъде ли въвлечена в среща с човека, срещу когото толкова я е страх да се изправи? Същата участ дебне и Велин, който е следващата мишена на завърналия се Драго. По какъв начин украинският бизнесмен с фалшива самоличност ще се докопа до баща си и каква е целта му?

братя
Снимка: NOVA

Междувременно, нечии задкулисни игри съвсем объркват нишката на разследването, което се води в ГДБОП срещу престъпните схеми на Денис Топал. На отдел “Наркотици” е подхвърлена информация за пратка с амфетамини по сухоземен път. И докато Гаврилов веднага дава зелена светлина на акцията, Борис и Калин ще се усъмнят, че всичко изглежда много лесно. Следователите подозират, че някой се опитва да отвлече вниманието им, като натиква в ръцете им собственика на соковете “Бамби“ – Бисер Ананиев. Когато става ясно, че е отзовано и разследваното от тях украинско пресаташе, Борис и Калин вече са сигурни, че в отдела има къртица. Те ще започнат да подлагат на тестове своите колеги, но ще стигнат ли до предателя?

братя
Снимка: NOVA

Големи проблеми се задават и за Ива – съдружничката на Лора в агенцията. Изчезналата хостеса Росица се появява в окаяно състояние, след като е била малтретирана от влиятелен бизнесмен на ВИП-парти, организирано лично от Ива. Полицейската съпруга е в шок и бърза да се срещне с момичето, за да се опита да купи мълчанието й. Ива е силно притеснена, че може да влезе в затвора, ако се разчуе за тайните партита с платени компаньонки, които е осигурявала. Готова ли е Роси да забрави преживения ужас срещу определена сума пари или ще съдейства за залавяне на насилника и всички замесени?

Не пропускайте да гледате криминалната драма „Братя“ всеки делничен ден, от 22:30 ч., в ефира на NOVA.

Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на сериала.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти