До моето Аз след 5 години: Вярвам в теб!

До моето Аз след 5 години: Вярвам в теб!
Снимка: Thinkstock

Приятели на Edna.bg - както знаете Edna.bg празнува 5-ти рожден ден и раздава 5 прекрасни парфюма Chanel No.5 като награди в своята тематична празнична игра. Всичко за нея и как можете да се включите и вие - прочетете ТУК.

А сега споделяме и един от текстовете на участници в играта, които получихме по темата "До моето Аз след 5 години", с която ви предизвикахме...

Здравей, мое бъдещо Аз! Надявам се, че пиша на една успешно реализирала се журналистка и писателка, която съумява да съчетае работата със семейството и приятелите.

С теб се опитва да се свърже едно 18-годишно момиче, абитуриентка, която освен че още няма рокля, няма и точна идея къде да започне новия си етап от живота – университета. Разумът й я тегли извън родните граници, сърцето й пък отдавна е пуснало корени близо до дома…

Но някак си знам, че ти, мое бъдещо Аз, ще си щастлива с избора, който ще направя, какъвто и да е той.

Само ми обещай да бъдеш по-уверена, да се обичаш, да си доволна от отражението си в огледалото всяка сутрин, независимо колко ти се спи и колко не ти се ходи на работа.

Обещай ми да не забравяш старите си познати, да си запишеш в календара рождените им дни, защото не помниш дати. И най-вече…обещай ми, че ще се обръщаш към мен, миналото Аз, с усмивка. Ще се смееш на глупавите ми разсъждения и на неуверените ми стъпки, но и ще се гордееш с всичките ми постижения.

Вярвам в теб!

С много любов и пожелания за смели начинания и дръзки усмивки!

Автор: Габриела Григорян

Включете се и вие в нашата игра "Edna на 5 " ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти