До моето Аз след 5 години: Онова трудно твое минало роди твоето великолепно настояще...

До моето Аз след 5 години: Онова трудно твое минало роди твоето великолепно настояще...
Снимка: Thinkstock

Приятели на Edna.bg - както знаете Edna.bg празнува 5-ти рожден ден и раздава 5 прекрасни парфюма Chanel No.5 като награди в своята тематична празнична игра. Всичко за нея и как можете да се включите и вие - прочетете ТУК.

А сега споделяме и един от текстовете на участници в играта, които получихме по темата "До моето Аз след 5 години", с която ви предизвикахме...

Здравей, мое Аз, още ли помниш своето минало? Може би красивото и безоблачно вече бъдеще те кара услужливо да изтриеш от паметта си всичко, което би те накарало да се закашляш от прашното минало.

Без това минало обаче, ти никога нямаше да вкусиш от прекрасното си бъдеще, превърнало се днес в твое настояще...

Какво плануваш за лято 2022?

Може би да посетиш някоя екзотична дестинация, чиито географски координати се ситуират някъде между екватора и тропиците? Или може би плануваш покупката на нов автомобил от достатъчно висок клас, така че да се впише добре в листата от скъпите придобивки, с които се сдоби в последните пет години – къщата, мезонета, лятната къща, вилата в чужбина, яхтата... вече дори нямаш време да посещаваш поне веднъж годишно всяка от тях.

А спомняш ли си 2017-та?

Без него едва ли щеше да имаш лукса да избираш единствено между нещата, които харесваш, а не между нещата, които можеш да си позволиш. Сигурно си спомняш и безсънните нощи, които посвети на малката си фирма, на проектите, с които печелеше първите си клиенти, спомняш ли си как гледаше екрана на мобилния по двадесет пъти на ден, ей така, без причина, само за да си сигурна, че няма да изпуснеш поредната поръчка.

Снимка: Thinkstock

Спомняш ли си колко малки бяха децата ти?

Толкова малки, че трябваше, в името на тях двете, да намериш такава професия, такъв начин да изкарваш парите ти, че едновременно да можеш да се погрижиш за тях, да прекарваш достатъчно време вкъщи, за да ги отгледаш, но и да осигуриш средства за физическото им оцеляване.

Спомняш ли си как се бори през тези пет години?

ТИ ПОБЕДИ. Онова трудно твое минало роди твоето великолепно настояще... и, ако Бог е с теб, и твоето още по-прекрасно бъдеще. Но не забравяй откъде тръгна тогава...

Автор: Стойна Вахдат

Включете се и вие в нашата игра "Edna на 5 " ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти