Дивият чар на Джейсън Момоа в нова роля, Салма Хайек в женска война, edna опасна музикална тройка и още (Плейлистът на Edna #35)

Джейсън Момоа
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от изминалата седмица, на което си струва да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Ангелите не са това, което бяха

Ариана Гранде, Майли Сайръс и Лана Дел Рей не обичат да се обръщат към тях с „ангел“, макар че биха могли да минат за такъв. За песента им “Don’t Call Me Angel” ги събира новият филм „Ангелите на Чарли“, който излиза през ноември и проследява следващо поколение агенти. Трите изпълнителки очевидно представляват всяка edna от новите три актриси – Кристен Стюарт, Ела Балинска и Наоми Скот. Ритъмът е заразителен, но силите очевидно не са уравновесени – въпросът е защо Лана Дел Рей има най-малко участие в песента?

Разходка сред дивото

За още един филм подгряваме с песен от саундтрака му. „Диви и щастливи“ се казва и резултатът от неочакваната, но симпатична кoмбинация между D2 и 100 Кила по повод едноименния български филм. Наред с изпълнителите на фона на пламъци и стари автомобили виждаме и кадри от „Диви и щастливи“, който трябва да излезе в края на ноември.

Гига мега завръщане

Три години след последния си албум Green Day обявиха, че тръгват на турне заедно с още две групи – Fall Out Boy и Weezer, за да промотират новите си албуми. Hella Mega Tour е планирано за 2020 г., когато трябва да излезе новият албум на бандата, а първият сингъл от него – “Father of All…“, изсвириха и в Шоуто на Джими Кимъл. Критиците вече го определят като „възраждане на гаражния рок и пънк“ и „светъл и приповдигнат“ въпреки мнението на вокалиста Били Джо Армстронг, че песента би трябвало да накара „хората да се почувстват зле“.

КИНО

В епицентъра на войната

Новият филм на Роланд Емерих “Midway“ ни отвежда на фронта по време на Втората световна война. Американските летци и морски пехотинци обръщат хода на събитията в атаката при Мидуей няколко месеца след Пърл Харбър. Действителните приключения на войниците ще бъдат разказани през ноември от цяло съзвездие: Люк Евънс, Уди Харелсън, Денис Куейд, Манди Мур, Ник Джонас и др.

Да виждаш без очи

Още едно бижу в портфолиото на новата стрийминг платформа Apple TV+ се очертава да бъде “See”. Сюжетът разглежда дистопично бъдеще, където човешките същества не съществува зрение – така всички са принудени да използват други начини за общуване и оцеляване. Звездата тук е Джейсън Момоа в ролята на воина Баба Вос, на когото се раждат близнаци със способността да виждат. Това ги превръща във врагове на системата, от която героят ще трябва да спаси себе си и своето племе.

Когато бизнесът загрубее

2020 г. ще очакваме и заради нова комедия с женски отбор. В “Like A Boss” Мия (Роуз Бърн) и Мел (Тифани Хадиш) са две най-добри приятелки, които създават собствена козметична марка. Скоро задлъжняват, но положението изглежда под контрол, когато модният гуру Клеър Луна (Салма Хайек) им предлага финансиране. Скоро обаче тя ще се превърне в най-големият им враг, който иска да си присвои техните идеи, а красивият бизнес ще погрознее в битката помежду им.

ОЩЕ

Не спирай да танцуваш

Ще ви подосаждаме още малко с Дженифър Лопес, защото продължава да бъде неудържима. След като с новия си филм „Да свалиш Уолстрийт“ показа, че все още е в добра актьорска форма, Джей Ло гостува при Джими Фалън, където ни разходиха с танцови стъпки през последните няколко десетилетия – горе-долу от старта на кариерата ѝ до наши дни. А ние си пожелаваме на 50 да имаме нейната енергия.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти