Денислав и Янита Делчеви са първото семейство, което участва в Hell’s Kitchen България

Делчеви Hells Kitchen
Снимка: NOVA

Семейство Делчеви вярват, че един от тях ще бъде победителят  в четвърти сезона на кулинарното риалити

Мечтата на Янита от малка е да има собствена каравана за вкусна храна, за разлика от Денислав, който е искал да стане каскадьор.

Семейство Делчеви имат дълъг кулинарен опит в чужбина, а когато се връщат в България, двамата отварят Ресторант 59 в „морската столица“. За съжаление, не след дълго им се налага да го затворят, като към момента се радват на успеха на хранителния си магазин.

Най-смелото нещо, което Янита е желала да ѝ се случи, е да участва в Hell’s Kitchen България. Съпругата на Денислав се определя като лидер и обединител в кухнята, но съотборниците ѝ с червени куртки не биха подкрепили това твърдение, тъй като те виждат семейството като отделен отбор в Червената кухня.

Денислав, от своя страна, създава напрежение у останалите със спокойствието си, но и директния си подход в комуникацията. Той не се ядосва трудно, но когато това се случи, по негови думи „става тегав“, а зрителите на NOVA само могат да се съгласят. Денислав влиза в кулинарното риалити със сериозната заявка да застане на мястото на шеф Ангелов. Дали това ще се осъществи, предстои да разберем в следващите епизоди на Hell’s Kitchen България.

Семейство Делчеви от Hell’s Kitchen

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти