Даниел Радклиф подготвя сватба, Скарлет Йохансон в бой със свои колежки и още (Плейлистът на Edna #18)

Даниел Радклиф
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Добре забравено старо

След 10 години отсъствие от музикалната сцена Oasis изненадаха света с нова или по-скоро неиздавана досега песен. “Don’t Stop...” е написана от Ноъл Галахър, докато групата е на турне през 2008 г. и звучи като класическа песен на британската банда. Демо версията на парчето е била открита наскоро, а фенове смятат, че е посветена на конфликта между братята Галахър.

Ново значение

Аврил Лавин избира петия сингъл от албума си “Head Above Water” с кауза – приходите от продажба и стриймване на “We Are Worriers” отиват за борбата с COVID-19. Това е нова версия на парчето “Warrior”, която е пренаписана в множествено число и включва цигулка. Макар и черно-бяло, видеото вдъхва кураж с многото кадри на здравни работници и хора със свои послания.

Любовно писмо

Веси Бонева зарадва феновете си с две добри новини: нова песен и първа бременност. Подобно на Кейти Пери в “Never Worn White”, в последните кадри от клипа виждаме наедрялото коремче на певицата. „Остани“ е нежна балада за любовта, без която всичко е наобратно, а въпреки че озвучава Анна от „Замръзналото кралство“, Веси изглежда изящна като Елза в блестяща дълга рокля.

КИНО

Мистерии от миналото

Във втори сезон на “Homecoming” певицата и актриса Жанел Моне е жена, загубила паметта си. Едноименната програма идва на помощ в търсене на истината за нейното минало и това на още няколко души. Как се преплитат съдбите им и какво всъщност са направили, за да бъдат разследвани, можем да разберем от 22 май в стрийминг платформата Amazon Prime.

Право на избор

Комедийният сериал на Netflix „Несломимата Кими Шмид“ се радваше на четири сезона до миналата година, но след броени дни се завръща със специален интерактивен епизод. Както подсказва заглавието, в “Kimmy Vs. the Reverend” героинята на Ели Кемпър ще трябва да се изправи срещу злия свещеник (Джон Хам), а зрителите имат възможността да избират ходовете на Кими. В новото издание Даниел Радклиф се включва като нейния годеник, но сватбата им, за която тече трескава подготовка, може и да се осуети...зрителите решават.

В друго време и пространство

“Lovecraft Country” е едно от новите заглавия на HBO, екранизация по едноименния роман на Мат Ръф. И дори неговото име да не ви говори нищо, то тандемът Джордан Пийл („Багай!“, “Us”) и Дж. Дж. Ейбрамс („Изгубени“) като продуценти звучи особено обещаващо. Първи кадри от сериала ни пренасят в 50-те години, когато главният герой Атикъс Блек (Джонатан Мейджърс) и негови близки се отправят в търсене на изгубения му баща. Пътуването им с кола по време на сегрегацията се превръща в приключение, което освен с расизъм, ги среща и с чудовища, извадени сякаш от света на Лъвкрафт.

ОЩЕ

Бори се като момиче

Скуката по време на карантина роди още едно предизвикателство, което Зоу Бел, каскадьор и продуцент, започва и кръщава Boss Bitch Fight Challenge. За него тя първа се прицелва с ритник в камерата, а ударът поемат и предават нататък още жени от Холивуд, най-известните сред които Дрю Баримор, Холи Бели, Скарлет Йохансон, Марго Роби и Зоуи Салдана. От монтираното петминутно видео с ритници може и да ви се завие свят, но и да ви се прииска да се раздвижите. Оказва се, че малко по-рано френски каскадьори правят същото видео – а си мислите, че вие не издържате на едно място...

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти