Създадено за Lilly Drogerie

Да превърнем есента във фестивал на красотата

Да превърнем есента във фестивал на красотата
Снимка: Lilly Drogerie

Обикновено превъзнасяме лятото като най-прекрасния от всички сезони, но ако трябва да сме честни пред себе си, есента е кралицата на красотата.

Лятото е прекрасен сезон, стига да го прекарваме на брега на морето. Но когато сме в града, горещината е толкова непоносима, че не можем да помислим нито за грим, нито за кой знае какво разнообразие на дрехите, освен да сменяме рокля след рокля.

Виж, есента е друго нещо. Дните са все още топли, но без да изгарящо жежки. Вечерите и сутрините са освежаващо хладни и подканват да сложиш хубав шал, елегантно манто или красиви боти.

А гримовете…там вдъхновението е безкрайно и идва от самата природа. Така че нека се възползваме от многоцветната есен и я превърнем в истински Фестивал на красотата с новите тенденции:

Сенки в тиквен цвят

Взимаме назаем топлото оранжево на тиквата и озаряваме клепачите с него. Добавяме орехово кафяво и получаваме приказен есенен грим.

Изобщо цялата есенна гама от цветове - от топло керемидено до землисто кафяво, можем да определим като актуална за сезона.

Когато изберете палитра сенки в една гама, можете да комбинирате всеки два или три цвята по желание, те всички си подхождат. По-светлите оставете за през деня, по-тъмните - за вечерта.

Нокти в цвят мавруд

Неоновите лакове отстъпват място на много по-стилните, тихи и изискани есенни цветове. Най-елегантният от всички е тъмночервеният, дълбок и плътен като хубав мавруд.

Подхожда и на бежови, и на сиви, и на землисти тонове в облеклото. Отива на дълъг, но и на къс, добре оформен маникюр, защото есента наистина ни помага да сме истински красиви.

Устни като сочна круша

Колкото и примамливи да ви изглеждат матовите червила, не лишавайте устните си от живителна влага. Нека са като сочна круша, в нежен нюанс с лек блясък.

Аромат на канела, ванилия и топла прегръдка

И за да завършим нашия есенен фестивал на красотата, не може да не споменем много по-топлите и дълбоки акорди на есенните парфюми. Бляскавите плодови нотки отстъпват място на дълбоките и чувствени аромати като ванилия, тонка боб и шафран.

Потънете в ухание на топлота и уют, както есента ни прегръща с топлите следобеди и уютни вечери.

А за да претворите цялата есенна палитра в реалността, е нужно само да отидете в любимия си Lilly Drogerie, където в момента тече истински Фестивал на красотата с големи намаления на любими продукти.

Или още по-лесно - отговорете на въпроса по-долу и може да спечелите един от три ваучера по 50 лв 

ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА 

ИГРАТА ПРИКЛЮЧИ! ПОБЕДИТЕЛИТЕ СА:

  1. Д.В.
  2. Р.Н.
  3. Р.Ш.

Екипът на Lilly Drogerie ще се свърже с всички победители. Благодарим за участието!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти