Да подкрепим многодетно семейство в нужда

Mate Kitchen
Снимка: Mate Kitchen

За трета поредна година фондация MateKitchen и едноименната кулинарна платформа организират благотворителната инициатива „Да подкрепим многодетно семейство в нужда“. Тази Коледа към нея се присъединяват и големи компании, с чиято помощ едно многодетно българско семейство, изпаднало в затруднение, ще получи за предстоящите празници пълен бус с хранителни продукти.

От 10 до 17 декември всеки, който познава такова семейство, може да разкаже за него на Facebook страницата на кампанията. Благодетелят ще бъде избран чрез жребий, след което ще заведе екипа на Mate Kitchen заедно с всички подаръци, които те са подготвили, до дома на това семейство и по този начин ще помогне техните празници да бъдат по-спокойни и уютни.

Освен че ще получат хранителни продукти, тази година зимата на избраното многодетно семейство ще бъде малко по-лека, защото ЧЕЗ ще опрости една от сметките му за ток в най-студените месеци.

„Кампанията „Да подкрепим многодетно семейство в нужда“ започна като собствена инициатива на екипа на Mate Kitchen и наши приятели. Събрахме пари, купихме хладилник, напълнихме го, приготвихме дрехи, книжки и играчки за децата. Беше проява на човечност и грижа. Щастлива съм, че добротворчеството намери отзвук и от малка, емоционална и дълбоко лична проява прераства в кауза, зад която застават все повече фирми в България. Искам да благодаря специално на тазгодишните благодетели – „Крина“, Olympus, „Белла България“, Coca-Cola, Vegeta, Monin, както и на Spark, които ни предоставиха специален бус, с който да доставим всичко на семейството, което ще изберем“, споделя основателят и изпълнителен директор на Mate Kitchen Мила Кръстева.

Благодетелят, който ще заведе нея и екипа ѝ при многодетното семейство в нужда, ще бъде изтеглен на 18 декември. Така пълният бус с храна ще стигне при тях преди празниците.

С подкрепата на:

Mate Kitchen
Снимка: Mate Kitchen

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти