Да напуснеш работа, за да обиколиш света с 6-годишната си дъщеря

Да напуснеш работа, за да обиколиш света с 6-годишната си дъщеря
Снимка: netinfo

Когато най-добрата приятелка на Еви Фарел умира от рак едва на 42 години и оставя двете си дечица без майка, Еви, която има 6-годишна дъщеря, решава, че е време за промяна и трябва да вземе живота си в ръце.

Тя решава да изхарчи всичките си спестявания не са нова кухня или баня, а за да обиколи света заедно с малкото си момиченце.

Снимка: netinfo

"Приятелката ми беше на 42, когато почина от рак. Тя беше най-страхотната жена, която познавах. Имаше две дъщери. Смъртта ѝ беше като голямо напомняне за мен. Нищо не е вечно, а животът ни е твърде кратък."

Така Еви събира багаж в една раница, взима спестяванията си и тръгва на път заедно с дъщеря си. Двете пътешестват вече цяла година и са посетили Индонезия, Сингапур, Тайланд, Виетнам, Великобритания, Франция и  Китай. Еви споделя, че нямат намерение да се завръщат скоро вкъщи.

Снимка: netinfo

"Животът е много повече от седене зад едно бюро и печелене на пари, с които да си купуваш материални неща. Вече обикаляме света от година и няма начин да се върна към предишния ми начин на живот. Искам детето ми да натрупа колкото се може повече прекрасни спомени в моята компания."

Разгледайте галерията ни и вижте щурите приключения на майка и дъщеря!

Към галерията >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти