Създадено за Samsung

Да чистиш с прахосмукачка вече е атрактивно и модерно

d
Снимка: Samsung

Виждали ли сте стари реклами на електроуреди, в които жената винаги е облечена като примерна домакиня, а до нея стои като паметник на домашните задължения една огромна прахосмукачка? Никой, разбира се, не иска да е тази жена, нито да чисти с тази прахосмукачка, само че дълги години ни се налагаше.

Никога в историята на домакинството прахосмученето не е било кой знае колко атрактивно (изключение прави единствено Фреди Меркюри) и в повечето случаи това беше досадно действие, запазено за уикенда. Много хора са губили семейния мир заради прахосмукачката, много жени са се чували да крещят „Това тук да не ви е хотел!!!“ и да се заканват, че ще избягат на самотен остров, само и само да не пускат повече прахосмукачка в живота си.

И, ето, минаха години, вече се говори за полети до Марс и не е далече денят, в който ще ходим на море с летяща кола. А какво ли се случва с прахосмукачките в този момент на бурни технологични промени? Станали ли са по-самостоятелни, могат ли, например, да се самосезират за праха в хола и да идат да го унищожат по собствена инициатива? Е, това, може би, е прекалено – все пак говорим само за технологичен напредък, не за научна фантастика. И все пак, има някои неща, които си струва да отбележим.

Да, може и да не могат да летят и да оглеждат за боклуци от високо, но днешните прахосмукачки имат други качества – красиви са, практични са, екосъобразни са и, не на последно място – пасват на индивидуалния ви стил. Ако смятате, че всичко това са празни приказки, погледнете новата прахосмукачка от Samsung - Bespoke Jet, а докато я гледате, ще разкажем някои впечатляващи неща за нея, защото тя е пълна с изненади и удобства.

D
Снимка: Samsung

В началото да поставим основите – Bespoke Jet е безжична акумулаторна прахосмукачка, снабдена с All-in-One Clean Station - докинг станция (или нещо като кораб майка), която зарежда прахосмукачката и автоматично изпразва контейнера за отпадък. Да, точно така – не я чистите вие, а тя сама го прави.

Мощна, но изключително лека, Bespoke Jet е оборудвана с усъвършенстван дигитален инверторен двигател, което е сложният начин да кажем, че желанията и възможностите ѝ са еднакво големи. Докинг станцията използва технологията Air Pulse, благодарение на която генерира движение, подобно на сърдечен пулс, с което изтръсква праха заедно с пулсиращ въздух от контейнера, и едновременно с това презарежда батерията. Накратко: пулсира – изтръсква – зарежда. При това в същото време улавя 99,999% от финия прах, а антибактериалната торбичка за прах потиска развитието на 99,9% от бактериите – с две думи, не прахосмукачка, а отличник!

Приятно допълнение е и допълнителната филтрация за освобождаване на чист въздух – тоест, от единия край засмуква мръсен, от другия – освобождава чист. Да, не е научна фантастика, но някой от вас да се е сетил за тази възможност досега? Така и предполагахме.

Bespoke Jet има внушителните до 210W всмукателна мощ, издръжлива е – работи активно цели 60 минути, а един от моделите в серията разполага и с две сменяеми батерии и така издържа до 2 часа в режим на работа. За 2 часа можете да изчистите цяло училище, при това – с различни подови настилки, но не си мислете, че това ще ви тежи – нищо подобно. Преносимият корпус е с тегло само 1,44 кг, което е с 24% по-малко от конвенционалните прахосмукачки, а това означава, че спокойно можете да си ходите с прахосмукачка в ръка и да си чистите на воля, при това – изправени, а не наведени с часове над нея, а после – сецнати цяла седмица.

D
Снимка: Samsung

Меката ролка на четката Jet Dual Brush събира с удоволствие едрите прахови частици от твърдите подови настилки, а найлоновите и гумени влакна и скоростта на въртене от 4000 оборота в минута вършат чудесна работа при почистване на килими. Въртящата се на 180° глава на четката лесно променя посоката си, а барабанът ѝ се откача с едно щракване, за да не се налага да се мъчим и пуфтим, а всичко да се случва лесно и неусетно.

Разбира се, понеже това е модерна прахосмукачка, тя разполага и с цифров LCD дисплей, на който изписва в какво „настроение“ е и какво ѝ е необходимо – зареждане, почистване, пържени картофки със сирене... Шегуваме се, тя пържено не яде. Bespoke обаче говори на 28 езика, което я превръща в абсолютен полиглот, потискащ всички вкъщи със знанията си. Моделът Bespoke Jet One Pro Extra разполага и с моп накрайници, с които можете да изчистите пода с вода и да унищожите всички бактерии, които са се завъдили върху него.

Всички аксесоари пък могат да бъдат съхранявани на специалната поставка за тази цел, а не да бъдат натикани в килер или шкаф под мивката и никога повече да не ги видите. Самите аксесоари са най-разнообразни – накрайник за домашни любимци, накрайник за процепи, комбиниран накрайник, гъвкав накрайник. Домашният любимец не е част от комплекта!

D
Снимка: Samsung

В общи линии, Bespoke Jet е толкова модерна и мултифункционална, че е препоръчително да си вземете един ден отпуск, за да си я разучите на спокойствие, да ѝ измислите място у дома, да ѝ дадете име, да я представите на семейството и да ѝ се насладите пълноценно. Освен това, трябва да признаем, че това е прахосмукачка, която човек не се срамува да показва и използва, точно обратното. Тоест – много е вероятно след третото използване да искате да се похвалите на всичките си приятели, да се снимате, да си пуснете стори в Инстаграм или просто да излезете на балкона и да изкрещите „Имам най-яката прахосмукачка на света!!“ и да я размахате като доказателство (нали казахме, че тежи само 1.44 кг).

А, и нещо за финал - ако Bespoke ви звучи познато, не е случайно – концепцията е отличителна черта на Samsung, даваща свободата на всеки клиент да избира цветовете, които отговарят най-пълно на нуждите и вкусовете му. Вероятно познавате Bespoke с едноименната гама хладилници, а идеята зад нея е базирана на три елемента - модулност (тоест гъвкави комбинации, които могат да бъдат адаптирани към индивидуалните нужди), персонализация (разнообразие от цветове) и екосъобразна технология (множество иновативни технологии от най-високо ниво).

В периода до 24.08.22 г. потребителите, закупили прахосмукачка от сериитe Samsung Jet и Bespoke Jet, получават 100 дни възможност за връщане на плащането. Повече информация за кампанията можете да намерите ТУК.

Ами, това е. Оставяме ви да си изберете цвета на Bespoke Jet, така че да отговаря на разбиранията, предпочитанията и нумерологичните ви особености, и след това, знаете – ще се познаем по крясъците от радост от балконите!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти