Чувствам се привлечена...

г
Снимка: Привличане

Мария Николова

Един от най-любимите ми български филми през последната година тръгва по кината...

И тъй като вече имах удоволствието да гледам "Привличане" на официалната му премиера, държа да споделя, че филмът е наистина завладяващ!

"Филмът "Привличане" е романтична комедия. В него има много хумор и в същото време много страсти, интриги, амбиция и борба за власт. Привличането не е само в любовта, а в това, което искаш да бъдеш и правиш. В днешно време човек може да бъде всичко" това заявява самата Яна Маринова, която освен главна роля във филма, е и продуцент и сценарист на лентата.

В него виждаме едни от най-добрите български актьори - Башар Рахал, Яна Маринова, Александър Сано, Койна Русева, Луиза Григорова-Макариев, Владо Пенев, Радина Боршош, както и новите имена в българското кино Живко Симеонов, Живко Сираков, Клои Рахал, Нина Керанова, Анастасия Левордашка, Михаил Недялков, Спартак Тодоров и Васил Илиев.

"Привличане" е филм, който ще оцените независимо дали сте на 16 или 46! Защото в него всеки ще открие своите спомени за гимназията, ще си припомни тийнейджърските мечти и години, ще се припознае в поне един от героите - независимо дали сега, или в определен етап от живота си.

Продуценти на лентата са Башар Рахал и Яна Маринова, а режисьор е Мартин Макариев. Сценарият е дело на Яна Маринова, Борислав Захариев и Георги Ангелов.

ж
Снимка: Привличане

Във филма виждаме е една от най-противоречивите известни личности в България - Николета Лозанова, която се появява в доста интригуваща за нея роля. Каква - ще разберете, когато видите нейния кино дебют в "Привличане".

А сега ви предлагаме да видите едно забавно видео с Яна Маринова и Башар Рахал, което със сигурност ще ви усмихне :)

Повече за филма можете да следите в неговата Фейсбук страница, както и в Инстаграм.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти