"Чудо" - един вдъхновяващ семеен филм, който трябва да гледате

"Чудо" - един вдъхновяващ семеен филм, който трябва да гледате
Снимка: netinfo

Първото предложение на "Лента" за новата 2018 г. е американската драма „Чудо“, която ще успее да стопли сърцата ви за следващите 365 дни, защото разкрива една необикновена и вдъхновяваща семейна история.

Филмът е екранизация по едноименния бестселър на Ар Джей Паласио, който Американската асоциация на книгоразпространителите отличава с наградата за най-добра детска книга.

Сюжетът разказва за 10-годишния Огъст Пулман (Джейкъб Трембли), който е роден с лицеви деформации и по тази причина не е посещавал училище, въпреки че е пети клас. За него това става възможно след като приключват задължителните операции.

Снимка: netinfo

До този момент Оги е имал възможност да общува с неголям кръг от хора, но всичко това се променя, защото родителите му Изабел (Джулия Робъртс) и Нейт (Оуен Уилсън) Пулман решават да го пуснат на училище с останалите деца. Това е трудно решение за тях, защото са притеснени от това дали детето им ще бъде отблъснато и наранено. И наистина Оги става най-интересното дете в местния пети клас.

Не е изненадващо, че част от децата не се отнасят добре с Оги и започват да му се подиграват. Въпреки това и факта, че го изолират по време на обяд в училище, той все пак успява да привлече приятели на своя страна, които проявяват състрадание и успяват да го приемат такъв, какъвто е.

Благодарение на изключителната смелост на Оги и неговото голямо израстване, той разбира, че не може да бъде част от тълпата, когато му е отредено да изпъкне с качества пред другите. Така Оги се превръща в истинска сензация в своето училище.

Снимка: netinfo

Сценарист и режисьор на 113-минутната лента е Стивън Чбоски, който става известен след написването на своята новела-бестселър на New York Times "Предимството да бъдеш аутсайдер", 2012 г. Сред главните актьори блестят Джулия Робъртс и Оуен Уилсън, чиято великолепна актьорска игра показва по уникален начин истинското търпение и любов с които могат да са „въоръжени“ родителите.

Ролята на Огъст играе Джейкъб Трембли, който успя да стане любимец на Холивуд и го познаваме от "Стая" (2015 г.) и „Смърфовете 2“.

Последвайте ни в Инстаграм ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти