Честит рожден ден, Edna.bg!

Уебсайтът Edna.bg, дамският проект в портфолиото на Нетинфо и Нова Броудкастинг Груп, празнува своя 5-ти рожден ден на специалната за всички жени дата – 8-ми март.  

Edna.bg отбелязва празника със специален подарък към своите читатели – фотосесия с 5 от най-обичаните автори в уебсайта – актрисата Катерина Евро, телевизионната водеща и ПР експерт Ива Екимова, двама от най-известните и обичани радио водещи Симеон Колев и Ива Дойчинова и певицата Светла Иванова.  

Снимка: netinfo

„Външните автори за уебсайта са една от запазените марки на Edna.bg.

Снимка: netinfo

Затова решихме, че те ще бъдат нашите гости за специална фотосесия на петия ни рожден ден. Това е нашето послание към всички дами на 8-ми март – всяка Edna жена трябва се чувства специална, вдъхновена и щастлива. Вярваме, че всеки ден помагаме това да се случва на Edna.bg“, разказва Мария Николова – главен редактор на  уебсайта.  

Снимка: netinfo

От самото си създаване Edna.bg е едно от най-полезните и практични онлайн места за дамите у нас,  а за своя пети рожден уебсайтът разкрива какво чете Edna жена в България.

  • Денят на всяка Edna жена започва с хороскопа и  персонална карта Таро за деня
  • Жените в Edna.bg се интересуват от здравословен начин на живот, актуалните тенденции в модата и козметиката
  • Четат полезни и практични идеи за начина си на живот, семейството, кариерата, връзките си и взаимоотношенията си с мъжете.

Снимка: netinfo

Освен със своя безупречен редакторски екип, Edna.bg разполага с 25 външни автори – известни личности, експерти и специалисти, които всеки ден представят женската и мъжката гледна точка към най-обсъжданите и актуални теми от нашето ежедневие.

Снимка: netinfo

Не по-малко известен е и хороскопът в сайта, а пикантна нотка дават новините и най-актуалните тенденции от световния шоубизнес

Снимка: netinfo

Edna.bg ще отпразнува рождения си ден и със специална игра на уебсайта с награди на  адрес: edna.bg/edna-na-5           

 Празничната фотосесия с авторите на Edna.bg  e заснета в  Octopus на ул. Шейново 4Б: 8pmoctopus.com.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти