Чака Кан с нов албум, a Рами Малек учи как се отваря шампанско (Плейлистът на Edna #1)

Чака Кан
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Добре дошли в първия Плейлист на Edna за 2019!

Ето на кои музикалните парчета и трейлъри от изминалата седмица си струва да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Здравей, щастие

Ако Чака Кан е била част от саундтрака на младините ви, то ще се зарадвате на новината, че изпълнителката готви нов албум. Ако пък знаете 2-3 нейни песни, ето, че имате повод да опознаете певицата, чиято кариера продължава близо половин век. Сингълът “Hello Happiness” звучи съвсем в крак с нашето време и задава името на 12-тата музикална колекция на Чака Кан, която трябва да излезе през февруари.

У дома е най-хубаво

За съжаление или не, никой не може да спре времето, дори тези, които светът е запомнил като 20-годишни музикални икони от 90-те. Но момчетата от Бекстрийт Бойс не се и опитват да останат в миналия век, а се наслаждават на живота като зрели мъже в новото си видео към песента “No Place”. В него Ей Джей, Хауи, Ник, Брайън и Кевин показват любимите си хора, а с парчето доказват, че домът не се крие в мястото, а в хората.

За борбите и хората

Бърза справка в YouTube показва, че Ненчо Балабанов е отсъствал от музикалния фронт вече 3 години. Гласовитият актьор и водещ обаче използва началото на годината, за да отправи послание с нещо ново, и то в подкрепа на Национална асоциация за приемна грижа. „Ти избираш“ е за силата да се бориш за успеха си всеки ден, напук на загубите и разочарованията, които всички споделяме, независимо от произхода си.

КИНО

Да оцелееш или не

Ако обичате филми за оцеляване, то включете в списъка си „Арктика“. Датската звезда Мадс Микелсен е в главната роля на мъж, който се озовава на мястото от заглавието при самолетна катастрофа. Скоро той застава пред обичайната дилема: да остане в очакване на помощ или да тръгне на поход, за да се спаси сам.

Да бъдеш жена бодигард

След „Кутия за птици“ Netflix ще ни поднесе още един напрегнат филм със силна главна героиня. Този път вниманието е върху Нуми Рапас, която помните от заглавия като „Дете 44“, „Шерлок Холмс: Игра на сенки“ и оригиналната шведска поредица „Момичето с драконовата татуировка“. В “Close” героинята ѝ Сам е телохранител и експерт по борбата с тероризма, наета да пази богата млада наследница. Двете трябва да стопят неразбирателството си след като са принудени да бягат. Историята е вдъхновена от Жаки Дейвид, за която се твърди, че е първата жена бодигард във Великобритания, а от услугите ѝ са се ползвали Дж. К. Роулинг и кралското семейство.

Анимация с продължение

Преди почти три години edna банда домашни любимци спечелиха сърцата на зрителите от 7 до 70-годишна възраст с историите за това какво се случва, когато стопаните им не са у дома. „Сами вкъщи“ (още известен като „Тайният живот на домашните любимци“) се завръща с продължение през юни в киносалоните. Един от пресните трейлъри ни среща с нова героиня – Дейзи (озвучена от фурията Тифани Хадиш), която ще накара заека с тъмно минало Снежко да спаси животно в беда.

ОЩЕ

Мехурчета, пяна и звезди

Само аз ли съм, или това видео наистина оправя настроениeто? По-приятното от това да си отвориш бутилка шампанско сигурно е да гледаш как няколко холивудски звезди го правят. По случай специалното си издание с няколко корици, върху които греят актьорите с най-добри изпълнения този сезон, списание „W” предизвика тях да отворят по edna бутилка от най-тържественото питие. И въпреки че посрещнахме новата година преди седмица, нека напук да запазим празничното си настроение за по-дълго този път и имаме достатъчно поводи за шампанско през 2019!

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти