Създадено за Money+

Бъдещето е най-добрата цел – инвестирай в него

Бъдещето е най-добрата цел – инвестирай в него
Снимка: moneyplus.bg

Сега ти е времето – това е мотото на всеки млад човек, мечтаещ да се отдаде на изкушенията, които светът предлага. Сега ти е времето да пътуваш, да научиш нов език, да опиташ ново хоби, да отидеш на концерт на любима група, да направиш специализация в чужбина... мечтите са много и всичките са страхотни, но понякога единственото, което ни дели от осъществяването им, са парите. Даже няма да е преувеличено, ако кажем, че почти винаги финансите са единствената спирачка и много планове са се провалили именно заради липсата на средства.

Да си млад обаче има едно голямо предимство - имаш достатъчно време, за да наваксаш с осъществяването на мечтите си, така че може да започнеш от по-реалистичните, а с годините да градираш към големите. Освен това е и по-лесно да намериш подкрепа за по-малките мечти - онова пътуване до Лондон или за първата вноска за самостоятелната ти квартира, или за каквото друго бленуваш по цял ден (а понякога и нощ!).

Достатъчно е например да се обърнеш към партньор като Money + и да се поинтересуваш кой е най-подходящият кредит за теб. Може би е Money + Go, създаден точно за най-младите, които искат да започнат живота си като самостоятелни хора. Ако си на възраст между 18 и 21 години и имаш работещ роднина или приятел, който е съгласен да е твой съдлъжник, можеш да се възползваш от кредит на стойност между 600 и 3000 лева с период на погасяване от 4 месеца до 3 години. 

Предостатъчно, за да си стъпиш на краката и да започнеш на правиш самостоятели житейски избори. Не се притеснявай за условията – те са повече от адекватни: фиксиран лихвен процент, без такси по отпускане на заема, погасяване на месечни вноски, без допълнителни условия и гратисен период до 3 месеца, по договаряне. Необходимите документи са искане за кредит и копия от личната карта на кандидата и съдлъжника – а останалото е въпрос на малко време, в което можеш да направиш точен разчет за какво ще използваш парите.

Money+ Student, Money + Go
Снимка: NetInfo Company

Понякога обаче нуждата от допълнителни средства идва след като вече си започнал самостоятелния си живот – вече си студент, може би дори в друг град, а покрай това идва и нова квартира, разходи за храна и транспорт, личен живот... оказва се, че трябват повече пари от предвиденото. Money+ Student е за тези малко тежки моменти от живота на почти всеки студент – моментът, в който трябва да се плати нова семестриална такса, да се купи нов учебник, нов курс или бригада в чужбина.

Няма нужда да се отказваш от мечтите си - вместо това планирай реалистично и потърси подкрепа с кредит, който може да обезпечи желанието ти. Условията са кандидатът да е на възраст между 18 и 21 години, а сумата на кредита е от 600 до 3000 лева. И отново той идва с фиксиран лихвен процент, погасяване от 4 месеца до 3 години, без допълнителни условия и гратисен период до 3 месеца, по договаряне. Удостоверяването на това, че кандидатът е студент, става с копие на студентска книжка, а за получаването на кредита ви трябва и един работещ съдлъжник.

Money+ Youth
Снимка: NetInfo Company

Не всички завършили училище обаче веднага стават студенти – много млади хора предпочитат първо да си намерят работа и наистина да станат независими максимално бързо. Подобна амбиция е похвална и трябва да бъде поощрявана, затова и кредитът Money + Youth.

 е насочен към онези от младите, които търсят първото си работно място и имат нужда от малка подкрепа, докато си стъпят на краката. Може да инвестирате в подходящи дрехи за явяване на интервюта за работа, или просто да имате някакви средства настрани до първа заплата, докато започнете регулярно да пълните сметка си с твърда месечна сума – каквато и да е нуждата ви, този кредит е за вас, ако сте на възраст от 18 до 21 години и имате работещ роднина или приятел, който е съгласен да е ваш съдлъжник.

Може да му обясните, че условията са напълно приемливи – сумата на кредита може да е между 600 и 1500 лева, а погасяването – между 4 и 18 месеца. Без такси по отпускане на заема, без допълнителни условия и с гратисен период до 3 месеца, по договаряне.

И въобще – да си млад в днешно време е толкова вълнуващо. Безброй възможности, отворен свят и хора, които могат да ти помогнат да постигнеш всичко, за което мечтаеш. Затова не се спирай, а планирай реалистично и давай смело напред - инвестиции винаги ще се намерят, когато бъдещето е твоята цел.

Повече за Money+ можете да прочетете на www.moneyplus.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти