Булката на лятото - ефирна, секси и женствена

Булката на лятото - ефирна, секси и женствена
Снимка: netinfo

Женственост, каишки, шалове и пелерини издигат булката в култ това лято.

Свежи аксесоари, бохемски шик, еротика, струяща от 20-те и 30-те, превземат образа и му вдъхват увереност и сексапил.

Но най-хубавото през този сезон е, че всяка тенденция, която си помислите, е добре дошла.

Ефирно тату

Дантелата е в изобилие под галещите слънчеви лъчи. Деликатна, елегантна и провокативна, тя рисува татуировки - идеален избор за булки, които искат да покажат най-горещия тренд на лятото. Дантелените елементи присъстват на прозрачното деколте или гръб с основа от фин тюл в телесен цвят и гарантират силно въздействие.

Обем на фокус

Ключовата дума това лято е "обем" и вдъхновява дизайнерите да използват в творенията си уникални архитектурни елементи. Роклята е с дълбоки джобове - все пак и принцесите трябва да си носят някъде червилото. Коланът е широк, а в горната си част тоалетът е оформен като риза. Отделните части се наслагват една над друга в няколко слоя, за да предизвикат впечатляващ окото ефект. Каскади от тюл, органза и вертикални волани красят полите. Присъствието на триизмерни скулптурни детайли в моделите ще допаднат на булките, които не търпят баналности.

Изящна нежност

Знойното лято е времето да покажете цялата красота на фигурата си. Ключов момент са презрамките, които подчертават линията на раменете. Тънки или широки, изящно падащи върху ръцете.

Винтидж нюанс

И този сезон носи духа на стилното минало. Кой въплъщава повече женственост, увереност и чувственост от роклите на винтиджа? Блясъкът на 20-те и 30-те и миди предложенията на 50-те са шедьоврите в колекциите. Плавните линии и изящната дантела елегантно обгръщат и подчертават контурите на тялото. В същото време богатите драперии, украшенията във вид на копчета, кристали или цветни мотиви създават образ на загадъчна кокетка. Затвореното деколте, съчетано с дължина, носи усещане не за монашеска скромност, а за уверена дама, която търси щастието на всяка крачка.

Бохо полъх

Стилът Бохо и етно мотивите са всичко, за което може да мечтае една уверена в себе си булка. Те подкупват с присъщите си въздушност и елегантност. Струящи, прости силуети, допълнени с интересни детайли - големи цветни елементи, пера, дантела, индийски мотиви. Стилът е характерен за дивата и метежна женственост и прекрасно се илюстрира от детайлите - открит гръб, много дълбоко деколте, рокли от две части. Най-важни за Бохо обаче са аксесоарите - бижута, воали, каишки, шалове или пелерини. Всяка дреболия върши работа.

Романтична женственост

Идеята, че няма да се чувствате уютно с ръкави в горещото лято, не е нищо повече от мит, който лесно ще разбием. Изработени от тюл или шифон, с дантела, напомнящи крила, къси или три четвърти, те са във вихъра на модната вълна и този сезон. И с право печелят симпатиите на младоженките със своята прозрачна свежест. А образът е толкова романтичен.

Тенденцията нюд

За да облечете рокля в телесен нюанс, трябва да сте смела до безкрайност. Да загърбите традициите и да сложите цвета на голотата и еротиката. Ако романтичната ви натура се бунтува срещу новата тенденция, а не искате да сте в бяло, заложете на нежно розовото. То заема почетното място на върха в сватбената мода през лятото.

Уверен сексапил

Тази булка е самоуверена и силна личност, която не се страхува от сексуалността си и открито я демонстрира. Под цветните апликации и дантелените мотиви прозира голата кожа. Провокационна прозрачност, тоалет с ефект на ранно утро, дълбока V-образна цепка отпред или на гърба. И ако деколтето визуално ви дава височина, прозрачността пък ще ви влее неописуема чувственост. Възхитителните интерпретации на темата ще ви допаднат.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти