Британската група "Morcheeba" пристига у нас

Британската група "Morcheeba" пристига у нас
Снимка: netinfo

Мелодичното трио от Острова "Morcheeba" ("Морчийба") пристига отново в България, за да представи песните от новия си осми студиен албум, озаглавен "Head Up High", излязъл на пазара преди броени дни.

Родните фенове на групата ще могат да чуят музиката им на 13 декември (петък) от 20,00 часа в Зала 3 на НДК. Концертът е част от европейското турне на бандата.

Според членовете на "Morcheeba" новият им албум отразява поредицата промени в тяхното професионално развитие, музикални влечения и експерименти през осемнадесетгодишната история на бандата.

В последната си продукция "Morcheeba" за пореден път доказват способността си постоянно да се развиват и да се впускат в различни музикални авантюри. В 13-те композиции, включени в "Head Up High", присъстват стилове като дъбстеп, соул, хип-хоп, украсени с нежните вокали на певицата Скай Едуардс.

Безспорно разнообразието от гости в албума "Head Up High" е завидно, но не и учудващо, имайки предвид значимостта на триото в световната музикална индустрия и влиянието им върху цели поколения артисти.

* Билетите за концерта са на стойност 40 лв. и могат да бъдат закупени от Билетния център на НДК, а също онлайн тук, и тук.

Пилотният сингъл "Gimme Your Love" от най-новия албум на "Morcheeba", носещ заглавието "Head Up High".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти