Брайън Адамс с концерт у нас!

Браян Адамс
Снимка: Getty/Images

Брайън Адамс, една от най-големите звезди в историята на музиката с над 30-годишна кариера и множество хитове по върховете на класациите, ще разтърси София тази година с грандиозен концерт. Историческото събитие ще се състои на 11 октомври в Арена Армеец. Билетите ще бъдат пуснати в продажба от 8 април в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online на цени от 60 до 120 лв.

Концертът ще бъде в част от световното турне “Get Up” на изпълнителя, което стартира на 8 април в Хюстън (САЩ) и ще премине през най-големите градове в Северна Америка и Европа. Българската публика ще може да се наслади на най-големите хитове на Адамс, измежду които неостаряващи класики като “Run To You”, “Everything I Do (I Do It For You)”, “Please Forgive Me” и много други.

Брайън Адамс е със статут на една от най-големите легенди в историята на музиката с продадени над 65 милиона албума и безброй хитове. Бил е номер едно в над 40 държави и е изнасял концерти на шест континента. Удостоен е с Ордена на Канада, въведен е в Канадската зала на славата и има звезда на Канадската алея на славата, както и на тази в Холивуд.

Певецът от години поддържа връзка с личната си асистентка Алисия Грималди, от която има две дъщери - Марибела Бъни и Лула. Едно от хобитата му е фотографията, на която се посвещава с голям успех, снимайки сесии за най-престижните модни издания.

Брайън Адамс е роден в Кингстън, Канада в семейството на военно аташе. Заради професията на баща му, детството му преминава в различни страни като Англия, Канада, Израел, Франция, Португалия и Австрия. Брайън започва музикалната си кариера на 15-годишна възраст, когато напуска училище и започва да свири в групи като Shock и Sweeny Todd.

Първият му самостоятелен албум излиза през 1980 г. и носи неговото име. През 1984 г. албумът “Reckless” го изстрелва на върха, достигайки №1 в класациите по цял свят. Шест песни от него стават хитове, сред които са и класиките “Run To You”, “Summer of ’69” и “Heaven”.

През 1991 г. “Waking Up The Neighbours” чупи всички рекорди. Хитът “Everything I Do (I Do It For You)” не слиза от върха на класациите в Англия цели 16 седмици и продава над пет милиона копия в САЩ.

За това парче Адамс печели Грами. В продължение на годините е бил номиниран три пъти за Оскар и веднъж за Златен глобус.

Следват още много албуми и хитове като “Can’t Stop This Thing We Started”, “Thought I Died And Gone To Heaven”, “Please Forgive Me”, “Have You Ever Really Loved A Woman”, “The Only Thing That Looks Good On Me Is You”, “18 Til I Die” и много други. През годините е записвал съвместни парчета с най-големите световни звезди – от Тина Търнър и Мелани Си от Spice Girls до Род Стюарт и Стинг.

Тринадесетият студиен албум на изпълнителя, наречен “Get Up”, излезе през октомври миналата година. Продуциран от легендарния фронтмен на ELO Джеф Лин и дългогодишния сътрудник на Адамс Джим Валънс, дискът включва девет нови песни и четири акустични версии.

Концертът на Брайън Адамс е на 11 октомври в Арена Армеец в София.

Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и ще могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online от 8 април. Организатори на събитието са Moko Solution и NuCoast.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти