Божидара и Деян от "Един за друг": Ние сме майстори на забавлението, играта само затвърди отношенията ни

божидара и деян
Снимка: NOVA

Ред е да ви срещнем и с Божидара и Деян - една от най-забавните двойки в "Един за друг". "Мецаните", както се наричаха те, доказаха, че са страхотен екип и се обичат наистина силно! Разказват ни как ги промени участието във формата и какво научиха за любовта си.

***

Участието в предаването промени ли взаимоотношенията ви и ако да - как?

Тя: Няма как една игра да промени отношенията ни. Само натрупахме неща, които да ни карат да се усмихваме.

Той: Не смятам, че взаимоотношенията ни са се променили след нашето участие. Единствено имаме спомени, които да обсъждаме, и нови теми за разговор.

божидара и деян
Снимка: Личен архив

Кое неподозирано качество за човека до вас, успя да ви разкрие формата?

Тя: Смятам, че познавам Дидо доста добре и не е имало нещо, с което толкова да ме изненада. По-скоро се затвърди, че той не се отказва и се бори докрай, въпреки че знае, че дадената област не е неговата сила. Беше изключително подкрепящ през цялата игра, но и това не е нещо ново за мен.

Той: Познаваме се твърде добре и преди да влезем, така че не съм открил нещо ново и неподозирано в Божидара. По-скоро се затвърди това, което вече знам.

божидара и деян
Снимка: Личен архив

Подскажете креативен начин за справяне със ситуацията в момента.

Тя: Ние сме майстори на забавлението. Тъй като организирам куизове и правя игри, се провокирам с различни загадки, логически задачи и главоблъсканици всеки ден. Така че съчетавам полезното с приятното – правейки игри се забавлявам и аз самата. Стараем се с Дидо да правим неща с ръцете си, играем различни развиващи игри с детето, имаме време да погледаме някой филм, да прочетем книга, а благодарение на интернет – разглеждаме музеи и забележителности на другия край на света, макар и само от дивана.

Той: Добре е човек да се предизвиква всеки ден да направи нещо ново и разнообразно – да изиграе онлайн игра с приятели, да прочете книга, да участва в уебинар, да потърси информация относно дадена забележителност или събитие... В никакъв случай да не се оставя на скука и на спокойствие, защото така ще бъде залят от негативни мисли и емоции. Аз лично в свободното си време съм се отдал на едно от хобитата си – пиша нова книга.

божидара и деян
Снимка: Личен архив

Любим цитат от книга/стихотворение или заглавие на филм, който най-добре описва връзката ви?

Тя: „Изведнъж присъствието му запълва нищото и го превръща във всичко.“ – Блага Димитрова, „Лавина“.

Той: „Любовта е най-мощното от човешките чувства, а приятелството е най-благородното и деликатно допълнение към любовта.“

Петте неща, без които една връзка не може?

Тя: Страст, любов, разбирателство, компромиси и забавление.

Той: Любов, разбирателство, допълване, компромиси и забавление.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти