Създадено за L'oreal Paris

Блясък през цялата година: Как да изпълним новогодишните си обещания с подходяща козметика

Блясък през цялата година: Как да изпълним новогодишните си обещания с подходяща козметика
Снимка: L’Oreal Paris

В края на всяка година размишляваме върху изминалите дни – осъзнаваме грешките и си задаваме най-съкровените желания. Обръщаме се към бъдещето за по-добро утре. Планираме да развиваме по-положителни навици и да насърчаваме своето творческо „Аз“. Измина месец от началото на новата година и някои вече забравиха за всичко, което са си обещали преди седмици. Нищо не е загубено. Все още има време да се потопим в света на новогодишните обещания и по-конкретно върху това как правилно да се грижим за себе си.

Нова рутина за красота с подходяща козметика

Снимка: L’Oreal Paris

Много жени влязоха в новата година с решителност да подбират подходяща козметика за нуждите на своята кожа. Както знаете, всяка една от нас е уникална сама по себе си, а именно затова и грижата следва да бъде такава. Правилният фон дьо тен трябва да подчертава естествената красота на една дама, като в същото време да отговаря на персоналните ѝ нужди и да подчертава неповторимия ѝ стил.

Независимо дали разполагате с достатъчно свободно време, или имате натоварено и забързано ежедневие, задължително е козметиката ви да съчетава качество, удобство и стил. За щастие пазарът предлага огромно разнообразие от продукти, които правят тази задача лесна и достъпна.

Поставете грижата за себе си на първо място

Нека тази година си обърнем нужното внимание. Ще ви споделим нашето тайно оръжие да бъдете красиви през всичките 366 дни. Това да правите нещо специално за себе си и да поставяте грижата за красотата си на първо място е напълно постижима мисия.

Снимка: L’Oreal Paris

Уникалната козметична линия на L’Oréal  Paris – True Match не просто предлага продукт, а налага съвсем нов и уникален начин на живот, без компромиси. Интензивната формула, обогатена с хиалуронова киселина, прави кожата по-хидратирана.

Рутината на хилядите жени, които от години се доверяват на този продукт, не е просто процес по гримиране, а е своеобразен акт на любов към себе си. Начинът, по който се чувстват, е ключовото тук, защото визията е това, което вдъхновява увереността.

Неведнъж на всяка от нас се е случвало да не може да уцели точния цвят фон дьо тен, което само по себе си създава изключителен дискомфорт и влияе на самочувствието. С продукта на L’Oréal Paris от серията True Match вече нямате повод за подобни притеснения.

Гамата от цели 15 нюанса е създадена, за да съответства на различните тонове кожа.

Снимка: L’Oreal Paris

Потребителски тест, обхващащ 48 нюанса, направен на глобално ниво, в който са се включили 211 жени, установява, че цели 99,5% от тях са успели да намерят подходящия нюанс за себе си.

Блясък при всяка възможност

Двете думи, които ще диктуват красотата в грима през настоящата 2024 година, са „свежест“ и „лекота“. Именно към свежа и лека визия ще се стремим през следващите месеци. Тя ни позволява да подчертаем естествената си красота, като същевременно се придържаме към безупречен вид.

Снимка: L’Oreal Paris

Идеалният партньор в тази мисия е L’Oréal ParisTrue Match. Този фон дьо тен притежава умението да се приспособява към натуралния тен на лицето, предлага покритие, но и хидратация. Обединявайки всичко това, получаваме модерна, актуална и отличаваща се визия.

С L’Oréal Paris True Match грим тенденциите в грима за 2024 година са постижими с лекота. Доверете се на свежата и лека страна на козметиката, която не само е в крак с модата, но и позволява да се чувствате уверени и красиви във всяка ситуация.

Освежете своята рутина за грим за по-ярки мигове!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти