Блаженото удоволствие, от което всяка жена има нужда: 7 идеи за масаж вкъщи

Блаженото удоволствие, от което всяка жена има нужда: 7 идеи за масаж вкъщи
Снимка: iStock

Мария Николова

Да бъдеш масажирана от опитни ръце е едно от най-блажените чувства на света. Толкова е приятно и отпускащо да преживееш разтриване на гърба или друга част на тялото, в която се е събрало умора и напрежение, че бихме дали мило и драго всеки ден да имаме възможност да се разтоварваме с такава спа процедура.

Само че да посетиш масажно студио понякога е доста голямо предизвикателство. От една страна, да запазиш час за наистина добър професионалист в удобно за теб време си е цяло постижение. Да напаснеш работния си и личния си график, за да бъдеш навреме в салона, също си е трудоемко. А след масажа, веднага да станеш и да тръгнеш обратно към задачите си, също не е никак сладко - тъкмо си релаксирала и изведнъж динамиката на деня те грабва отново... Да не забравяме и финансовата страна, ако искаме редовно да ходим на масаж, ще трябва да отделим и повече средства за желанието си.

Ние обаче имаме 7 идеи как да пренесем масажите на най-удобното и приятно на света място - нашия дом. Да се насладиш на масаж вкъщи е толкова по-хубаво, имаш време да се настроиш, да си пуснеш нежна музика по твой избор, да запалиш ароматна свещ и да се потопиш в магията на това да останеш насаме с мислите си.

Чудиш се как ще стане това без масажист ли? Продължи да четеш надолу...

ф
Снимка: iStock

Технологиите вече са толкова развити, че на пазара се предлагат наистина добри, качествени и изгодни уреди за масаж в домашни условия. Класически масаж на гърба, антицелулитен за бедрата, зареждащ с позитивна енергия масаж на врата или отпускаш всички сетива масаж на ходилата, разнообразието е повече от богато. А изборът е изцяло твой! Не е ли това най-сладкото нещо, да можеш сама да избираш кога и къде да имаш своето време за уединение...

Това е твоят момент да забравиш за ангажиментите, за работата, за грижите по децата, за домакинските дела и да правиш каквото ти е на сърце, докато масажорът работи по теб - да изгледаш последния епизод на любимия сериал, да слушаш най-обичаните песни или просто да затвориш очи и да помечтаеш!

Разгледай новата ни галерия и виж кои са тези 7 уреда за масаж (в момента дори можеш да си ги купиш на промоция, защото са с намалена цена!), с които можеш да поглезиш тялото си и ума си още по време на великденските почивни дни. 

Към галерията

г
Снимка: iStock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти