Бизнес пътуванията - на все по-голяма почит

Работно посещение
Снимка: Thinkstock

Оказва се, че бизнес пътуванията носят все повече удовлетворение сред представителките на нежния пол - според ново британско проучване.

Близо 80% от анкетираните дами смятат, че подобни работни пътувания им се отразяват положително, защото дори и свързани с професионални ангажименти до голяма степен са някакво разнообразяване от традиционния делник в офиса и възможност за посещаване на нови дестинации.

Доста жени признават, че по време на бизнес пътуванията си често преживяват кратък любовен романс, а 10% от запитаните допълват, че той прераства в стабилна връзка след това.

50% от жените, които пък вече са сериозно обвързани, изпитват силно липсата на своите партньори по време на тези пътувания, но въпреки това са доволни, че човекът до тях не се дразни на професионалните им задължения зад граница, колкото и чести да са те.

Половината от интервюираните дами оценяват такива пътувания и като възможност да се запознаят с нови хора от различни националности.

"Тези резултати никак не са изненадващи, защото масово представителките на нежния пол работят прекалено интензивно и стресиращо, затова бизнес пътуванията са добър вариант да се разтоварят от монотонния ритъм", коментира Сюзън Кенън, ръководител на изследването.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти