Безмилостен комикс за възрастни открехва вратите на Ада в човешките души

книга
Снимка: Ciela

Похот, чревоугодие, алчност, леност, гняв, завист и горделивост – това са истинските изкушения, които хилядолетия наред въвеждат човешкия род в екстаз и агония… а след тях идва заблудата, че те ще бъдат последвани от изкупление или поне от прошка.

Но дали това е така?

След ексклузивната и успешна премиера на Aniventure Comic Con 2019 – най-голямото събитие за западна и азиатска попкултура в България с над 30 000 посетители –– на пазара вече може да откриете провокативното издание „Седем градски гряха“ от писателя и кинокритик Благой Д. Иванов и художника ветеран Петър Станимиров.

книга
Снимка: Ciela

Двамата обединяват усилия, за да създадат един особен вид книжен звяр, без аналог на български език и пряк резултат от над двугодишен съвместен труд.

Изданието съдържа седем независими комикс истории, които открехват вратите на Aда, скрит в човешките души; седем прокълнати приключения в мрака, готови да ви потопят в един черно-бял и ужасяващо красив свят, който ще ви докаже, че няма по-добро място за виреене на греха от… града.

книга
Снимка: Ciela

книга
Снимка: Ciela

По повод появата на изданието изд. „Сиела” ви кани да отпразнуваме макабреното очарование на грехопадението. Очакваме ви от 19:00 ч. на 19 септември 2019 г. на единственото логично място – столичния клуб City Stage (пл. „България” 1). Двамата автори ще признаят какви демони са ръководели създаването на проекта, а забавният и безкомпромисен журналист и радио водещ Драгомир Симеонов ще се превърне в тяхната Инквизиция.

Пригответе се да останете само по греховете си!

Входът е свободен, но е препоръчителен родителски контрол.

книга
Снимка: Ciela

Линк към FB събитието може да откриете тук >>>

Благой Д. Иванов вече има зад гърба си две книги – публицистичната „Добрите, лошите и грозните” и жанровия сборник „Трансформации”.

книга
Снимка: Ciela

Петър Станимиров е добре познат още от 80-те и 90-те години на миналия век с популярното списание „Дъга“ и с художественото оформление на кориците на Стивън Кинг и Дийн Кунц у нас.

книга
Снимка: Ciela

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти