„Без багаж” се завръща в ефир

„Без багаж” се завръща в ефир
Снимка: netinfo

Туристическото предаване „Без багаж” се завръща в ефир с нов сезон - от днес, 4 април, всяка събота от 13.00 ч. по Diema.

По следите на екзотични пътешествия и нови приключения „отвъд брошурите” тръгват отново авторите и водещите Биляна Траянова, която е един от авторите на Edna.bg, Валери Белчински и синът им Валери-Михаил.

Тримата са неуморни в търсенето на малко известни кътчета и любопитни факти, готови са да изненадат зрителите с нови открития дори в популярни дестинации.

Вълнуващи срещи с непознати етноси, природни феномени и диви зверове, обещава на запалените пътешественици предаването, което през 2006 г. стартира в ефира на Нова Телевизия.

Зрителите ще споделят различната гледна точка и спонтанните реакции на всеки от водещите по време на пътешествията.

„Учим се да виждаме – това е най-ценното в пътуванията ни. Всяко тръгване е изпълнено с вълнение от предстоящите открития, с любопитство към новото и непознатото”, споделят още пътешествениците.

Изключително любопитен разказ обещава още първият епизод на „Без багаж” тази събота от 13.00 ч. по Diema, който ще отведе зрителите до индонезийския остров Ява.

Очаква ни среща с един доста проспериращ бизнес и уникалният начин на производство на най-скъпото кафе „Копи Луак”, в който основна роля има малък хищник, наречен азиатска палмова цивета.

Не пропускайте неповторимите приключения и пътешествия в „Без багаж” от 4 април - всяка събота от 13.00 ч. в ефира на Diema.

В официалния профил на предаването във Vbox7 можете да се насладите на още видеа от екзотичните кътчета на света:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти