Балкон турист

Балкон турист
Снимка: IKEA

Кампанията БАЛКОН ТУРИСТ навлиза в същинската си фаза – от 20 юни до 17 юли всеки може да резервира своята градска дестинация, създадена с дизайн от ИКЕА.

В първата част на кампанията общо 6 балкона в София и 1 във Варна бяха преобразени с новата лятна колекция на ИКЕА. Кампанията стартира в началото на април с мотото Нов сезон, нови дестинации и се впусна в търсене на най-подходящите тераси, като финалистите бяха определени от специално жури.

Сега всеки желаещ ще може да резервира предпочитан балкон тук, където ще открие снимки, информация и възможни часове за резервация на всяка от терасите.

Освен приятна гледка, добро настроение и чист въздух, „балкон туристите” ще  могат да почерпят дизайн идеи от новите предложения в лятната колекция на ИКЕА и да си прекарат приятно на една по-различна и необичайна лятна дестинация.

Всяка от градските дестинации има собствен стил, съобразен с размера и разположението на балконите, който ги описва с една дума: RELÄX, SINNEVÄ, PRÖSTORR, SPOKÖJSTVIE, PANÖRAMA, RÅMÄNTIKA и PRISTÄNN.

Успоредно с възможността за „балкон туризъм“ всеки желаещ ще има шанса да промени облика на своята тераса. „Балкон туристи“ от цялата страна могат да се включат в Instagram играта на ИКЕА, като качат снимка на своя балкон или изглед от него, с хаштаг #BALKONTOURIST. Победителят ще бъде обявен на 25 юли във Facebook страницата на ИКЕА и на balkontourist.com.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти