Ан Хатауей с нова чаровна професия, а Джон Леджънд и Джордж Клуни се борят срещу насилието (Плейлистът на Edna #7)

Ан Хатауей
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и събрах в Плейлистa на Edna.

Препоръчвам да го направите и вие.

МУЗИКА

365-дневна любов

Сгодилата се преди няколко дни певица вече отбелязва и първа песен за 2019 г. – “365”, съвместно с продуцента и ди джей Зед. В клипа той решава да се подложи на експеримент и доброволно заживява с женски робот. В тази роля Кейти Пери отново проявява актьорски талант и припомня не само защо харесваме клиповете ѝ, но и какво се случва, когато прекалим с усъвършенстването на роботите.

Само да проповядваш не е достатъчно

След като последно се погрижи за празничното ни настроение с коледния си албум, Джон Леджънд се връща към суровата действителност. Новата му песен “Preach” разказва за отчаянието, което предизвикват събитията от новините всеки ден, но и вдъхновява към действие. Така с видеото си изпълнителят се включва в кампанията на YouTube за събиране на средства в покрепа на американските местни общности.

Заедно срещу всички

След “Shine A Light” Брайън Адамс представя новия си сингъл, в който участва Дженифър Лопес. Партньорството между двамата не е от най-очакваните, но самият изпълнител споделя, че е мечтаел да работи с Джей Ло, а гласовете му според него „звучат невероятно заедно“. “That’s How Strong Our Love Is” разказва класическата любовна история, която оцелява въпреки трудностите и съмненията на околните.

КИНО

Клуни и войната

През месец май ще видим резултатите от амбициозната задача на Джордж Клуни да вдъхне живот на романа „Параграф 22“, които вече си личат в нагорещения първи трейлър. Книгата на Джоузеф Хелър е превърната в мини сериал от 6 епизода, част от каталога на платформата Hulu, и представлява завръщането на актьора към телевизията след 20-годишно отсъствие. Клуни, който е режисьор и продуцент на проекта, ще играе Шайскопф, и разказва, че историята няма да представя определен конфликт, а ще изобличава „лудостта на войната“.

Ново дамско дуо

Ан Хатауей е професионална измамница (и с нетипичен британски акцент за ролята), която случайно попада на начинаещата в занаята Ребъл Уилсън и поема обучението ѝ към следващо ниво. Изглежда, че след „Бандитките на Оушън“ и тази година ще се радваме на филм за хитри и умни жени, но с повече дози хумор – „Мошенички от класа“, който трябва да пристигне през май, всъщност е римейк на комедията „От мошеник нагоре“ от 1988 г. с Майкъл Кейн и Стив Мартин.

Отново в Арендел

Шест години след първата си част „Замръзналото кралство“ се завръща на 22 ноември 2019 г. Все още не е ясно друго от сюжета на продължението, освен че сестрите Ана и Елза заедно с Кристоф и Олаф ще се разгадават древна тайна, свързана с кралство Арендел. Трейлърът ни кара да очакваме по-мрачна, но и обещаваща история заедно с нова мелодия, която няма да напуска главите ни.

ОЩЕ

По улицата на детството

Едва ли някой може да остане равнодушен към магията на „Улица „Сезам“. Ако и на вас ви е било интересно как се създава любимото детско предаване, може да видите в тези кадри от австралийското предаване „60 минути“ и да се запознаете с някои от сегашните кукловоди и костюмографи.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти