Създадено за Velnea Young

А на какво ухае твоето лято?

А на какво ухае твоето лято?
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Знаете ли, че най-силни спомени пазим от ароматите? Че можем да извикаме пред очите си спомени от преди десетки години само защото ни е замирисало на нещо познато?

В същото време има и изследвания, които доказват, че ароматите влияят на настроението, на самочувствието, на начина, по който възприемаме света.

С правилния аромат можете да повдигнете духа си, да се отпуснете или да накарате всички да се чувстват уютно във вашия дом и във вашата компанията.

Затова не е без значение какъв ще е ароматът на твоето лято. Именно благодарение на него ще можеш да олицетвориш характера си, да се настроиш на даден вълна и да запаметиш завинаги летните спомени.

Има много начини, по които да избереш своя парфюм. Сега ти предлагаме да затвориш за миг очи и да решиш какво искаш да е твоето лято и каква да бъдеш ти в него – бунтарка, закачливка, неповторима или божествена.

Виж коя комбинация от аромати отговаря на твоите мечти, а като бонус в края – малък трик за запазване на любими миризми за дълго време.

За бунтарките - VELNEA YOUNG Парфюмна вода Rebel

Снимка: Lilly Drogerie

Смелото плодово съчетание от мандарина, касис и нероли ще събуди сетивата ти още с първото дихание. Свежестта от връхните нотки плавно преминава в нежна цветна комбинация, в която се долавят пачули и роза.

Изкушаващият мускусен мирис в основата на съчетанието допълва естествено тази феерия от аромати.

Пазарувай ТУК >>>

За закачливките - VELNEA YOUNG Парфюмна вода Flirty

Снимка: Lilly Drogerie

Характерната за шипровите аромати мистичност присъства и тук. Връхните нотки от черен пипер, портокал и бергамот допринасят за едно силно, но и закачливо начало.

Сърцето допълва усещането за загадъчност, със своите плодово-цветни нюанси. В страстен танц се преплитат ванилия, чили и пачули, за да създадат тази запомняща се ароматна еуфория.

Пазарувай ТУК >>>

За неповторимите -VELNEA YOUNG Парфюмна вода Unique

Снимка: Lilly Drogerie

Екстравагантна, ароматна експлозия, започваща нежно с уханно съчетание от ванилия, праскова и леки цветни нотки.

В сърцето се откроява завладяващата комбинация на иланг-иланг и дървесина, смело допълвани от лек и свеж цвят на портокал. Базата добавя категоричност на аромата със своята мускусно-флорална композиция.

Пазарувай ТУК >>>

За божествените - VELNEA YOUNG Парфюмна вода Divine

Снимка: Lilly Drogerie

Свежата комбинация на цитрусови плодове и флорални нюанси се проявява във връхните нотки. Опияняващото сърце от жасмин и кехлибар се откроява силно в сърцето на аромата. Базата ще плени съзнанието ти със завладяващото дървесно ухание.

Пазарувай ТУК >>>

И понеже знаем, че всяка edna от нас има различни страни от характера, не се колебай да ги покажеш всичките това лято, подчертани с различен аромат.

А когато лятото отмине и на дъното на флакончетата остане съвсем малко, вземи копринено шалче, напръскай го с последните капки и го затвори в малка кутийка с красив надпис „Лято 2020“.

Текстилът запазва ароматите наистина дълго време и ще можеш само с едно отваряне на капачето да вдъхнеш аромата на точно това лято.

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти