9 нови причини да дойдеш в Sofia Ring Mall

9 нови причини да дойдеш в Sofia Ring Mall
Снимка: netinfo

През ноември към 400-те бранда в Sofia Ring Mall се присъединиха още 9 елитни български и световни марки, за да направят преживяването на всеки клиент изключително, полезно и приятно. Следвайки концепцията за "one-stop-shop" - с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от заведения и първокласни магазини, търговският център в полите на Витоша се наложи като предпочитаната дестинация за перфектно прекарване на свободното време на цялото семейство.

А ето и новите, поредни 9 причини да дойдеш в Sofia Ring Mall:

Мода и красота

Богатата селекция от модни брандове в Sofia Ring Mall вече е допълнена и с един от лидерите в мъжката мода - TEODOR. За улеснение в избора на клиентите, фирмата с над 20-годишна история и традиции предлага не само голям избор „от глава до пети”, а и професионални съвети на модни консултанти, които ще подберат за всеки завършена и стилно издържана визия до най-малкия детайл.

ZEISS VISION CENTER - Повече от 200 милиона души по целия свят виждат живота през стъкла на Carl Zeiss. От 2005 г. насам Carl Zeiss Vision развива концепцията за модерни и луксозни оптики, ориентирани към индивидуалните нужди на всеки клиент. Към момента оптиките от тази верига са над 100, разположени във всички краища на света, а от ноември можете да ги намерите и в Sofia Ring Mall.

OXETTE е сред наложените в България и по света лидери в областта на производството, дистрибуцията и продажбите на бижута, часовници и модни аксесоари. Брандът е предназначен за независимите, съвременни жени и мъже, които обичат модата и я използват, за да изразят своите индивидуалност и социално положение в обществото.

AQUAMARINE е добре позната и любима на мнозина марка за обувки и чанти. Нейни партньори в 6 държави създават по 200-250 различни модели обувки всеки сезон! Зад всяка колекция на бранда стои екип от специалисти, които внимателно подбират цветовете, ходилата, кожите и аксесоарите, така че да отговорят на високите изисквания на своите клиенти.

В навечерието на коледния месец и ефектните подаръци, в Sofia Ring Mall свой щанд отвори и MY SILVER. Магазинът предлага продуктите на водещи производители на сребърна бижутерия в България.

Услуги и образование

FIBANK – Първа инвестиционна банка (Fibank) е най-голямата банка с български капитал. Иновативна и клиентски ориентирана, тя предлага разнообразна гама от продукти и услуги както за индивидуални, така и за фирмени клиенти. От края на този месец всеки посетител на Sofia Ring Mall може да се възползва от многобройните услуги на банката и в новооткрития й офис в мола в полите на Витоша.

„Учене чрез забавление” е лайтмотивът на разположената в Sofia Ring Mall KIDSPACE Toddlers Academy. ЧДГ Детска Академия е двуезична детска градина, която отговаря на високите и строги международни стандарти, които English pre-school curriculum изисква за всички свои училища. Тя е одобрена като детска градина от Министерството на образованието на България.

Развлечение и свободно време

STARBUCKS допълва перфектно селекцията от заведения в Sofia Ring Mall и го прави още по-притегателна и любима дестинация за модерните градски хора. Световноизвестната верига за кафе преди дни откри своя нов обект, в който посетителите могат да се насладят на специални бленд напитки и уникален интериорен дизайн.

Световният лидер в областта на любителското и професионалното оборудване за аерозаснемане - DJI Innovations вече също е част от голямото семейство на Sofia Ring Mall. Продуктите на компанията, сред които летящи платформи, DJI дронове за въздушна фотография, видеозаснемане, прецизно земеделие, видеонаблюдение и сигурност, са като излезли от футуристичен филм и напълно оправдават мотото на фирмата: “Бъдещето е възможно”.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти