Създадено за Kärcher

8 уреда, които ще направят пролетното почистване песен

8 уреда, които ще направят пролетното почистване песен
Снимка: Kärcher

Пролетта най-накрая дойде, а с нея и желанието да отворим прозорците вкъщи и да пуснем ароматния полъх на разцъфнали дървета, който да замени мъглата и студа на зимата. Пролетта е и времето, в което всичко започва наново – и в природата, и в нашите планове и стремежи, че дори и в битово отношение. Човек подсъзнателно иска да се отърси от тежестта на зимата по най-основния начин – като просто изчисти дома си и внесе в него надеждата и красотата на новия сезон.

Вероятно затова и един от най-известните изрази, които хората си разменят по това време, е „ще правя пролетно почистване“. Пролетното почистване е нещо като древен ритуал, който всички спазват по един или друг начин. Без значение колко голям е домът ви, дали живеете в къща или апартамент, пролетното почистване чука на вратата и ще трябва да му отворите. Препоръчително е и да сте се подготвили предварително и да се впуснете в него със сили и с поне малко удоволствие, защото едно от най-приятните усещания в този живот е когато сам си си свършил работата, при това – добре.

Така че, запретвайте ръкави, вижте какви предложения за по-лесно, приятно, качествено и ефективно пролетно почистване на дома сме ви приготвили и после се развихрете с пълни сили. И не се притеснявайте, че ще ви излезе скъпо – точно обратното, тъй като Kärcher стартират своята Yellow Week - от 29 март до 12 април там ви очаква 25% намаление на най-добрите Kärcher предложения за едно хубаво пролетно почистване. 

МИЕЩ РОБОТ RCF 3 и ПРАХОСМУКАЧКА РОБОТ RCV 3

Хубавите неща често идват в комплект, какъвто е случаят – ако вземете двата уреда заедно, ще се възползвате от отстъпка в размер на 26%. Можете и да ги разделите, но тогава намалението ще е по-малко, а те са прекалено хубави, за да бъдат разделени.

От една страна, получавате интелигентния моп робот RCF 3, за който най-голямата радост е да бъде пуснат върху твърд и замърсен под и да покаже на какво е способен. Ще се справи както с онези упорити замърсявания, които всеки си отглежда по подовете вкъщи, така и със свободно съществуващия прах и трохите, които децата ръсят по земята денонощно.

Снимка: Kärcher

„А какво ще прави с килимите?“, ще попитате вие, а интелигентният робот ще ви отговори „Ще ги избягвам!“ и ще е напълно прав, защото RCF 3 разпознава текстила на килимите и ги избягва умело. Вместо да се занимава с тях, той овлажнява валяка си и почиства пода, като събира замърсената вода отделно, защото разполага с два резервоара. Роботът се управлява чрез мобилно приложение или с бутон на самия уред, а ако нещо го затрудни или има нужда от помощ, той сам ще ви извика – с почти човешки глас или чрез приложението.

Прахосмукачката робот RCV 3 също е изключително интелигентна и е създадена, за да ви отмени в чистенето, а вие да си правите някакви по-интересни неща. Трябва само да я стартирате и оттам нататък тя ще се ориентира сама, като ще почисти както твърдите подове, така и килимите с къс косъм. Където и когато е необходимо, дори може да навлажни и мопа, с който разполага. Когато приключи работа, тя се връща сама в станцията за зареждане, а една от най-хубавите ѝ функции е способността ѝ да извършва проучвателни мисии из дома ви.

Снимка: Kärcher

Чрез приложението можете да я изпратите на такава обиколка и тя автоматично ще създаде карта на стаите, а за всяко помещение можете да задавате и индивидуални параметри за почистване – например в хола да чисти само с прахосмукачка, или да се бърше с мопа или пък въобще да не чисти. За разлика от децата, роботът има и сензори, с които сам се предпазва от падане по стълбите. Стартирането му отново става чрез бутон или през приложението.

ПАРОЧИСТАЧКА SC 3 Delux

Парочистачката на Kärcher е изключително полезен уред, който доказано елиминира 99,999% от вирусите и 99,99% от всички често срещани домашни бактерии върху твърди повърхности. Уредът загрява само за 30 секунди и след това е готов да се впусне в работа върху почти всякакви повърхности – под, плочки, котлони, аспиратори, фуги, плотове.

Снимка: Kärcher

Кърпата за почистване се закрепва и отстранява от накрайника по начин, който ви спестява влизане в контакт с мръсотията.

Парата има две степени на регулиране, а резервоарът за вода може да бъде пълнен постоянно. LED лента ще показва в какъв работен режим използвате уреда, който може да работи и само с вода от чешмата, без да влагате никакъв препарат. Това го прави подходящ и за семейства с малки деца и хора с алергии.

УРЕД ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ТВЪРДИ ПОДОВЕ FC 2-4 Battery Set 2B Duo

Супер ефективен уред, който премахва и сухи, и влажни замърсявания в една стъпка. Идва с две сменяеми батерии и двойно зарядно за бързо зареждане. Теглото му е само 2.2 килограма и може да се включва и изключва автоматично. С едно пълно зареждане на батерията от 20 минути можете да почистите площ от 70 квадрата, но тъй като разполагате с резервна батерия, ще можете да покриете и повече.

Снимка: Kärcher

Уредът автоматично се навлажнява с водата от резервоара за прясна вода, което прави почистването на твърди настилки равномерно и ефективно. Има и функция за почистване близо до ръба и за ефективно събиране на косми. С този уред няма да влизате в контакт с мръсотията, тъй като всичко отива в интегрирания, хигиеничен резервоар за мръсна вода, който се отстранява и почиства веднага след приключване на работа. Включената сменяема батерия 4 V Kärcher Battery Power е съвместима с всички устройства 4 V Kärcher Battery Power и може да се зарежда за нула време с бързото зарядно Duo.

ПЕРЯЩА СМУКАЧКА SE 3-18 Compact

Снимка: Kärcher

За максимално почистване без ограничение на движението можете да разчитате на спрей екстрактора SE 3-18 Compact, който почиства всякакви текстилни повърхности безупречно – седалките в колата, стелки, градински мебели и тапицерии. Уредът е изключително компактен, удобен и може да бъде използван дори и да нямате контакт наблизо благодарение на батерията 18 V Kärcher Battery Power, която обаче трябва да поръчате отделно, тъй като не е включена в пакета. Заради този уред може да бъде създадена и нова поговорка - „дайте на един мъж перяща смукачка от Karcher и не го търсете поне няколко часа“.

Снимка: Kärcher

Оказва се, че и мъжете обичат сезона на пролетното почистване, защото колите също се нуждаят от такова, а с този уред чистенето на колата е песен. След като почисти, спрей-екстракторът има функция за хигиенично промиване, което премахва мръсотията от самото устройство и маркуча и така не задържа бактерии и миризми.

СУХО-МОКРО СМУКАЧКА ЗА КОЛА WD 4 V-20/6/22

Още една радост за хората, които обичат колите им да са чисти и свежи по всяко време. Този уред е идеален за цялостно почистване на автомобила отвътре – сухо и мокро,  при това на всички части от купето, от таблото до тапицерията. Свалящата се дръжка позволява на дюзите да се прикрепват директно към смукателния маркуч, което прави чистенето дори в тесни пространства изключително лесно.

Снимка: Kärcher

Смукачката идва със здрав 20-литров пластмасов контейнер, 6-метров кабел, много аксесоари, смукателен маркуч с дължина 2,2 метра, накрайник за под, плосък филтър и филтърна торба от флийс. Уредът притежава всички характеристики на вече познатите смукачки за мокро и сухо почистване Kärcher и е подходящ за непрекъснато мокро и сухо прахосмукане без да се налага смяна на филтъра (той може да бъде премахван за секунди без контакт с мръсотията и да бъде почистван).

РЪЧНА ПРАХОСМУКАЧКА CVH 3 Plus

Снимка: Kärcher

Понякога всичко, което ни трябва в този живот, е мощна ръчна прахосмукачка, която да ни отмени във всекидневните дребни, но досадни и видими почиствания. Този уред премахва всякакви видове замърсявания, като косми, трохи и прах, от всяка позиция и без да оставя никаква следа. Това не е всичко – тя оставя и чист отработен въздух, има висока мощност за засмукване, тиха е, лека е, компактна е и може да работи до 20 минути с едно зареждане в зарядната станция. С една дума – страхотна е и няма да искате да се разделяте с нея.

ВОДОСТРУЙКА K5

Снимка: Kärcher

Класиката на Kärcher е идеалният инструмент за редовни и сериозни задачи за почистване. Идеална е за умерени замърсявания – например, върху превозни средства и средно големи повърхности около градината. Оборудването ѝ е богато - пистолет за задействане, 8-метров маркуч за високо налягане, Vario Power Spray струйник (VPS), ротационната дюза с въртяща се струя за отстраняване на най-упоритите замърсявания и надежден воден филтър за защита на помпата от навлизането на малки частици мръсотия. Налягането се регулира лесно, така че струята да е нежна към повърхностите. Всички аксесоари се съхраняват на самото устройство. Водоструйката е произведена в Германия и е с 5-годишна гаранция.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти