8 начина да се почувстваме женствени

8 начина да се почувстваме женствени
Снимка: Thinkstock

Отпразнувайте най-женския месец, като си подарите повече време за себе си, повече грижа за външния си вид, повече внимание към духовния си свят.

Днес ще ви разкрием няколко лесни трика, които да поканите в ежедневието си, за да се чувствате страхотно в тялото си и да преоткриете своята женственост.

Подчертайте фигурата си

Анализирайте тялото си, но не с нагласата да търсите проблемните зони, за да ги прикриете. Вместо това открийте кои части от себе си харесвате и акцентирайте смело върху тях. Играйте си с принтове и модели, за да се почувствате наистина женствена.

ж
Снимка: Thinkstock

Носете червено

Ако женствеността имаше цвят, то той със сигурност щеше да е червен. Достатъчно е да добавите малък акцент в огнената гама към тоалета си, за да привлечете одобрителните погледи. Не забравяйте и за абсолютната класика - червено червило!

Бъдете запомняща се

Изберете своя аромат и го превърнете в запазената си марка. Добрият парфюм може осезаемо да повдигне усещането за женственост и да ви дари с ударна доза самочувствие. Подберете го, без да следвате тенденциите - търсете ароматнатата композиция, която най-добре импонира на душевното ви състояние.

ж
Снимка: Thinkstock

Спортувайте

Не пренебрегвайте посещенията на залата. Освен че ще се отразят добре на фигурата ви, редовните тренировки създават усещане за удовлетвореност от факта, че сте направили нещо съзнателно и отговорно, за да се погрижите за тялото и за здравето си. А това неизбежно води със себе си по-добро самочувствие.

Изправете се

Не пренебрегвайте стойката си и тренирайте ежедневно за нея. Колкото по-изправен ходи човек, толкова повече се засилва у него усещането за сигурност. Ще се изненадате колко по-уверено и женствено ще се почувствате след само една разходка, по време на която се стараете да бъдете с максимално изправена стойка.

ж
Снимка: Thinkstock

Предизвикайте се

Чудесен начин да повишите самоувереността си, е да се захванете с ново начинание, което досега ви се е струвало трудно и дори невъзможно. Запишете се на танго, започнете да учите нов език, посетете курс по рисуване… Направете нещо, което винаги сте искали, без страх от провал!

Поглезете се

Отделете си ден само за себе си. Отидете на SPA център, подарете си релаксиращ масаж, а вечерта излезте с приятелки или заведете любимия човек на романтична вечеря. Допълнете красотата си с малка черна рокля и елегантен комплект бижута Ivanna Collection за още по-изискана визия.

ж
Снимка: Thinkstock


Бъдете себе си

Поддържайте своя уникален стил - той е вашият главен помощник по пътя към доброто самочувствие и усещането за женственост!

Няма нищо по-привлекателно от уверена жена, която постига целите си, докато в същото време е здраво стъпила на земята и приема трудностите с чувство за хумор. Защото в крайна сметка това е смисълът на живота - да бъдем щастливи и да се забавляваме!

ж
Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти