8 години Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour подкрепя българските изпълнители

coca cola
Снимка: Coca-Cola България

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се завръща с нови изненади на 9 септември в град, който за първи път ще усети на живо магията на турнето. Организаторите включват Севлиево в програмата вследствие на стотици получени запитвания от страна на местни граждани.

coca cola
Снимка: Coca-Cola България

5 български града вече станаха част от музикалната емоция и доказаха, че родната публика е една от най-ентусиазираните, а нашите изпълнители – на световно ниво.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour подкрепя българските изпълнители, реализирайки най-големия музикален проект в последните 8 години.

coca cola
Снимка: Coca-Cola България

Музикалната част в Севлиево започва в 18:00 часа в парк „Казармите“, където на сцената ще се качат Torino & Pashata, V:RGO & Emil TRF, Михаела Маринова, Dara Ekimova, Боро Първи, DENI, Vall, Venda, Виктория, DJ Mascota & McP, нашият хореограф Remi Toin, както и танцьорите от SkyWalkers.

Специално за всички граждани и гости на Севлиево за първи път в програмата са включени и организирани срещи с любимия инфлуенсър на България DENI и латино генг кралете Torino & Pashata. Така, между 11:00 и 13:00 часа в Ритейл Парк всички фенове ще имат възможност да поговорят на живо, да се снимат, да вземат автограф, както и да спечелят FRONT ROW пропуск за концерта.

coca cola
Снимка: Coca-Cola България

Повече информация за турнето, активностите, ексклузивни кадри и много любопитни новини може да откриете на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.

coca cola
Снимка: Coca-Cola България

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти