Създадено за Goodly

6 стъпки към здрава и видимо подмладена кожа

6 стъпки към здрава и видимо подмладена кожа
Снимка: iStock/Getty Images

В днешно време всички бързаме. Бързаме за работа, за училище, за срещи, за връщане вкъщи, бързаме да си легнем и да спим, за да станем на другия ден и пак да бързаме. В този житейски хаос често забравяме да полагаме грижи за нещата, които не изглеждат като приоритет, като например кожата на лицето. В дни, в които сме много натоварени, кожата на лицето ни е последна грижа и трябва да си го признаем. После се сещаме, че не сме ѝ обръщали подобаващо внимание и започваме да компенсираме с продукти и процедури, които дори не сме сигурни дали са подходящи за нас.

Снимка: iStock/Getty Images

А колко по-лесно ще е да имаме вкъщи цяла серия продукти, чиято употреба е ясна и следва прости принципи. Има ли такива продукти на този свят въобще, ще кажете вие недоверчиво, но ние веднага ще ви кажем – да, има, при това сме готови да ги изброим тук и веднага. Ще ви запознаем с нов, висок клас козметика, но едновременно с това – изключително достъпна, която може да затвори кръга на пълноценната грижа за кожата на лицето. А вие просто си копирайте този текст и отивайте към магазина с него.

Снимка: Goodly

Почистване на кожата

Знаем, че това е базовата стъпка от целия процес по поддържане на кожата на лицето и продуктът за нея трябва да е достатъчно мощен, за да премахне и най-устойчивия грим, но и да е нежен и щадящ към кожата. TRANSFORMING BALM на GOODLY e почистващ балсам на маслена основа с богата и луксозна текстура и изобилие от масла. Във формулата е включен и антиоксидантния витамин Е, който кожата обожава. Малко количество от този балсам премахва замърсяванията и грима, омекотява кожата и я насища с ценни масла. Ефектът е поразяващ – кожата има енергизиран и озарен вид.

Снимка: Goodly

Допълнително почистване

След като сме премахнали първия слой замърсявания и грим, трябва да се погрижим за кожата и в дълбочина. Тук е ред да ви представим кремообразната измивна пяна SOFT TOUCH GOODLY, която съдържа натурален измивен агент, морска вода от Френска Британия и екстракт от Лотос. Този продукт ще се погрижи за кожата ви в дълбочина, ще я хидратира и тонизира и не на последно място – ще повиши защитните ѝ сили.

Снимка: Goodly

Грижа за околоочния контур

Вече сме почистили кожата и е време да започнем да я глезим.
Околоочният контур е пръв на опашката за нежна грижа с дълбоко хидратиращия околоочен серум SO GOODLY. Това е серум със силни хидратиращи свойства и повдигащо действие върху отпуснатите горни клепачи. Има способността да укрепва дермалната структура и видимо да изглажда бръчките тип "пачи крак". В допълнение оказва тонизиращ ефект и повишава устойчивостта на нежната кожа към стрес и външни влияния.

Снимка: Goodly

Чудото Витамин C

Интензивният озаряващ серум ACTIVE-C е продукт с интензивно действие и високо съдържание на витамин С, който изравнява и озарява тена на лицето. Основното му действие е стимулирането на производството на колаген, а успоредно с това подобрява състоянието на кожата и изглажда фините линии и бръчки. Кожата ще изглежда с подобрена текстура, а нежеланите пигментации и несъвършенства ще бъдат сведени до минимум, оставяйки повърхността на кожата гладка и сияйна. Задължително е обаче след този серум да нанасяте крем със слънцезащита, тъй като високото съдържание на витамин С е противопоказно на излагането на слънчеви лъчи.

Снимка: Goodly


Слънцезащитна грижа

Като казахме слънцезащита, веднага се сещаме за озаряващия и хидратиращ слънцезащитен дневен крем SPF50 C-BLEND. Този крем осигурява на първо място достатъчно хидратация, комбинирана с мощна защита срещу слънчеви лъчи. На този продукт можете да разчитате, за да имате гладка кожа, равен тен, корекция на пигментните петна, белезите и признаците на стареене. Изглажда микрорелефа на кожата, изравнява и изсветлява тена, коригирайки нежелани пигментни петна и увреждания от слънцето, белези и признаците на стареене.

Снимка: Goodly

Пептиди за блясък

Чували сме за пептидите, знаем, че кожата ги обича, затова ето го и подходящия продукт, с който да завършите рутината в грижата за кожата с PEPTIDE GOODNESS анти-ейдж крем с пептиди. Пептидите са най-общо казано аминокиселини, които в случая действат укрепващо на кожата. Кремът осигурява интензивно комплексно въздействие срещу признаците на стареене на кожата, редуцира всички видове бръчки (мимически, причинени от загуба на еластичност, причинени от дехидратация), изглажда релефа на кожата и придава жизненост и блясък. Като бонус - подхранва и поддържа водния баланс, подмладява вида на кожата и моментално придава свежест и блясък.

Ето че вече имате своята рутина за грижа за кожата. Продуктите в нея отговарят пълноценно на всички основни нужди и проблеми на кожата – от отстраняване на грим и замърсявания и правилно почистване, през анти-ейдж грижа, действие срещу хиперпигментации, грижа за околоочна зона и дългосрочна грижа в дълбочина.

GOODLY е нова за нашия пазар серия от козметични продукти, които са създадени с прецизни формули и натурални съставки, а дерматологичните иновации са водещи при разработката на всяка стъпка от серията. С GOODLY вече нямаме извинения, че грижата за кожата отнема време и затова я пропускаме – трябват ви точно 5 минути на ден, за да дадете на кожата си точно това, от което тя има нужда – с високо качество и на достъпна цена.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти